Konalan uusi S-market ja ABC Deli avattiin


01.07.2015

Konalan Portin uusi S-market avattiin. Näyttävä liiketalo sijaitsee Vihdintien ja Malminkartanontien risteyksessä aivan vanhan S-marketin vieressä. Uuden S-market Konalan lisäksi rakennuksessa palvelevat useita pienmyymälöitä, ABC Deli ja ABC-automaattiasema.

Keskeisellä paikalla sijaitseva rakennus on asettanut julkisivullekin erityisvaatimuksia. Sitä koristaa iso, 10 x 40 metrin mittainen kuvapinta, joka koostuu kahden neliömetrin kokoisista alumiinilevyistä. Niihin on laserilla leikattu erikoisia rasteripisteitä, jotka muodostavat kuvan S-marketin omenoista. Taustalla oleva seinäpinta valaistaan, jolloin reikien läpi tuleva valo muodostaa pimeälläkin kuvapinnan.

Uudisrakennuksen kerrosala on lähes 3 800 m2 ja S-marketin myyntipinta-ala on 1 436 m2.

– Uudessa myymälässä on 12 500 tuotteen valikoima. Palvelulinja on hieman aiempaa monipuolisempi, sillä tuoreen kalan, salaattien ja valmisruokien lisäksi on tarjolla myös lihaa palvelutiskissä, kertoo marketpäällikkö Pekka Koponen.
– Hyvä sijaintimme Vihdintien ulosmenoliikenteen oikealla puolella ja Malminkartanontien risteyksessä tekee meistä luontevan asiointipaikan suurelle asiakasryhmälle. Lisäksi tähän viereen nousee uusi asuinalue, joten tällaiselle palvelukokonaisuudelle riittää kysyntää.

Konalan Porttiin tulee myös 300 m2 ABC Deli ja pihalle ABC-automaattiasema. Noin 500 neliötä on varattu täydentäville palveluille, joita tarjoavat lemmikkieläinkauppa Musti ja Mirri, kukkakauppa Crocus, vakuutusyhtiö LähiTapiolan toimisto, Postin pakettiautomaatti sekä Otto-pankkiautomaatti. Syyskuussa palvelut täydentyvät vielä Alkon myymälällä.

ABC Delin ruokatarjonta on suunniteltu sujuvan palvelun ehdoilla. Perinteisen valikoiman rinnalle on tuotu myös uusia terveellisempiä vaihtoehtoja. Miljöössä on korostettu viihtyisyyttä, ja asiakaspalvelussa paneudutaan iloisuuteen, ammattitaitoon ja henkilökohtaisuuteen.  Ruokatarjoomassa on korostettu valinnan helppoutta. Valikoimasta löytyy mm. kunnon ribsit ja reiluja salaattiannoksia. Herkulliset hampurilaiset valmistetaan aidolla ja maukkaalla Chico´s-reseptillä.

– ABC Deli Konala vastaa tämän päivän kysyntään tarjoamalla saman katon alta erinomaisen kahvin, raikkaat kylmät juotavat, tuoreet leivät ja leivonnaiset sekä herkulliset, nopeasti saatavilla olevat ruoka-annokset, kertoo aluejohtaja Niklas Sontag HOK-Elannon liikennemyymälä- ja polttonestekaupasta.

Uudessa S-market Konalassa työskentelee 25 henkilöä ja Delissä 12 henkilöä.

Kun vanha myymälärakennus puretaan, pihan autopaikkojen määrä kasvaa kaikkiaan 147:ään. Lisäksi rakennuksen kellariin toteutetaan varaus autopaikoitukselle myöhempiä vaiheita varten. Tässä vaiheessa varaudutaan jo siihen, että samalle tontille tulee aikanaan myös Kodin Terra.

S-market Konala, Hankasuontie 1, 00390 Helsinki, avoinna ma–pe 7–21, la 7–18, su 12–21
ABC Deli Konala, avoinna ma–pe 6–21, la 7–21, su 12–21