Länsimetrolla Tapiola Gardeniin


05.09.2017

Meille Original Sokos Hotel Tapiola Gardeniin Espooseen on helppo tulla Helsingistä metrolla.

Meille Espooseen hurauttaa nopeasti Länsimetrolla Helsingin puolelta. Jos tulet vaikka lentokentältä, on terminaaleilta helppo astua lähijunaan, joka vie Helsingin päärautatieasemalle. Rautatieasemalta taas voit napata länteen päin menevän metron. Samat ohjeet koskevat myös kaukojunilla muualta Suomesta saapuvia. 

Esimerkiksi Kampista tai rautatieasemalta pääsee siirtymään suoraan metroon. Oikean metron päätepysäkki on Matinkylä tai Tapiola. Pysäkki, jolla tulee jäädä pois, on nimeltään Tapiola. Metromatka kestää n. 15 minuuttia.  Kun nouset metrosta laiturialueelle, lähde valkoisen EMMA patsaan suuntaan (Länsituuli laiturit 1-7) liukuportaisiin. Nouse liukuportaat ylös asti ja ulos tullessasi käänny oikealle. Original Sokos Hotel Tapiola Garden tulee kauppakeskus AINOAn jälkeen näkyviin.

 Metroyhteys mahdollistaa myös näppärän kulkemisen Helsingin ja Espoon Matinkylän huvituksiin ja kulttuurimenoihin hotellivierailusi aikana.

Länsimetrolla kulkee yli 100 000 matkustajaa päivässä ja se parantaa joukkoliikenneyhteyksiä Tapiolaan huomattavasti. Tapiolan joukkoliikenne uudistuu lähivuosien aikana myös uuden, maan alle tulevan bussiterminaalin myötä.