Lintsi avaa kesän


22.04.2013

Lauantaina 27.4 alkaa Linnanmäen kausi. Kauden tavoitteena on kerätä 3,7 miljoonaa lastensuojelutyöhön. Kävijöitä houkuttelee tänä kesänä myös uusi laite, Kyöpelinvuoren Hotelli, joka korvaa 60 vuotta palvelleen Kummitusjunan.

Linnanmäen huvipuisto on vuosi toisensa jälkeen Suomen suosituin matkailukohde. Lintsiltä löytyy useita klassikkolaitteita, joista Kummitusjuna on talven aikana kokenut täydellisen muodonmuutoksen ja pelottaa nyt Kyöpelinvuoren Hotellina. Kammottavan hotellikokemuksen on suunnitellut englantilainen Nick Farmer

– Linnanmäki haluaa säilyttää klassikkonsa, mutta niidenkin on aika ajoin pakko uusiutua. Kummitusjuna palveli asiakkaitamme kunniakkaasti useita vuosikymmeniä, mutta teknisistä ja turvallisuussyistä sen radan oli aika väistyä uuden tieltä. Investoimme Kyöpelinvuoren Hotelliin kolme miljoonaa euroa tarjotaksemme asiakkaillemme varmasti unohtumattoman uuden huvipuistoelämyksen, kertoo Lasten Päivän Säätiön toimitusjohtaja Risto Räikkönen.

Lasten Päivän Säätiö ylläpitää ja kehittää Linnanmäen huvipuistoa kerätäkseen varoja suomalaiselle lastensuojelutyölle. Kaikkiaan Linnanmäen tuotoilla on tuettu lastensuojelutyötä lähes 90 miljoonalla eurolla. Kauden 2013 tavoitteena on lahjoittaa 3,7 miljoonaa euroa.

S-ryhmä on eräs Linnanmäen pääyhteistyökumppaneista ja tukee siten osaltaan lastensuojelutyötä. Asiakasomistajat saavat etua Prismoista ja Sokoksista ennakkoon ostetuista Hupirannekkeista.
Avajaisviikonloppuna 27.–28.4 Linnamäen Estradilla esiintyvät muun muassa Krista Siegfrieds, Hevisaurus sekä Haloo Helsinki!.