Lisää nopeutta ruoan verkkokaupan toimituksiin – saman päivän toimitukset nyt myös Prismoista ja S-marketeista


HOK-Elannon ruoan verkkokauppa nopeutuu entisestään. Jatkossa tilauksen saa toimitukseen saman päivän aikana Alepan lisäksi myös S-marketeista ja Prismoista.

19.05.2021

HOK-Elannon ruoan verkkokaupassa toimitusprosessi nopeutuu, ja tilauksen saa kotiinkuljetukseen jatkossa vielä saman päivän aikana. Käytäntö on tuttu Alepa-ketjun verkkokauppa-asiakkaille, ja jatkossa myös Prisma- ja S-market-ketjujen asiakkaat nauttivat saman päivän toimituksista.  

– Jatkossa tilausaikaa illan toimituksiin on klo 12.00 saakka, noudoissa jopa klo 14 saakka. Kasvaneen keräilykapasiteetin myötä pystymme vastaamaan paremmin asiakkaiden toivomaan nopeampaan tilausrytmiin, kertoo HOK-Elannon verkkokaupan kehityspäällikkö Jukka Ranua. 

Ranuan mukaan koronan tuoma tilauspiikki toi valtavasti uusia asiakkaita ruoan verkkokaupan pariin. Parantuneen keräilykapasiteetin myötä toimitusprosessia on saatu viilattua tehokkaammaksi, ja jatkossa tilauksen saa jopa samalle illalle. 

Ruoan verkkokaupan kattava noutopisteverkosto tuo helpotusta arkeen 

HOK-Elannon kattava noutopisteverkosto palvelee tällä hetkellä 30 yksikön voimin. Noutopisteverkostoon kuuluu 19 Prisman noutopistettä, 10 S-marketin, 2 Food Market Herkun ja Alepa Kauppakassin keräilymyymälän noutopiste. Uusimmat Prisman noutopisteet on avattu kauppakeskus Sellon ja Iso Omenan parkkihalleihin.  

Ranuan mukaan noutopisteillä kuluttaja pystyy itse sovittamaan noutoajan omaan aikatauluunsa, ja saa siten kaivattua joustoa arjen kiireisiin.  

– Valmiiksi kerätyt ostokset on helppo poimia mukaan noutopisteeltä, esimerkiksi lasten harrastusten kuskauksen yhteydessä tai työmatkan varrella olevalta noutopisteeltä, Ranua summaa 

Tänä vuonna verkostokehityksessä uusia noutopisteitä on avattu S-marketien lisäksi myös Prisma-ketjussa, viimeisimpänä Prisma Sellon ja Iso Omenan yhteyteen. Noutotilauksen hinta S-Etukortilla on edullisimmillaan 3,90 €. 

Uudet tilausajat ovat seuraavat: 

  • Kuljetus 9–12, tilausaikaa klo 6 saakka 
  • Kuljetus 13–16, tilausaikaa klo 6 tai 9 saakka (klo 6 Prismat Viikki, Itäkeskus ja Herttoniemi sekä S-market Jakomäki ja Columbus). Alepa, tilausaikaa klo 11 saakka.
  • Kuljetus 17–21, tilausaikaa klo 12 saakka. Alepa, tilausaikaa klo 16 saakka. 
  • Noutotilausten osalta tilausaika vaihtelee myymälöittäin

Neljä yleistä kysymystä ruoan verkkokaupasta