Mainiot teemahuoneet Vantaalla!


06.03.2017

Original Sokos Hotel Vantaalla kolme hurmaavaa teemahuonetta! Varaa omasi ja ihastu!

Original Sokos Hotel Vantaalla yhteistyökumppaneiden kanssa suunnittelemat teemahuoneet tekevät majoituskokemuksestasi unohtumattoman! Tutustu alla oleviin vaihtoehtoihin ja varaa huone vaivattomasti suoraan netistä. Halutessasi tietyn huoneen, ole ystävällisesti yhteydessä hotellin vastaanottoon. Muussa tapauksessa  vastaanottomme tekee valinnan puolestasi!

 

FINAVIA

Muhkeassa, 240 cm leveässä sängyssä on tilaa haaveilla kaukomaista – etenkin, kun inspiraationlähteenä toiminut Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä. Finavian kanssa yhteistyössä toteutettu huone tarjoaa kansainvälisiä tuulahduksia ja modernin metropolin tunnelmaa maailmanmatkaajille ja sellaisesta haaveileville. Nauti tilavan huoneen avarasta tunnelmasta ja istahda kultaisiin lounge-tuoleihin rentoutumaan. Tähän huoneeseen haluat lentää uudestaan.

 

TIKKURILA

Kodikkaan huoneen syvän sinisen sävyt rauhoittavat ja houkuttelevat nauttimaan. Jättimäiselle 240 cm leveälle sängylle on hyvä heittäytyä loikoilemaan. Täällä, jos missä, kiireisen mieli lepää! Tikkurila Oyj on tuonut väriä suomalaisten elämään jo yli 150 vuoden ajan. Nyt rakastettu maalitoimija on laittanut pensselit heilumaan omassa teemahuoneessaan. Tunnelmallinen ja tilava huone tarjoaa kaikki tarvittavat mukavuudet. Anna ajatusten kellua sinisillä laineilla ja nautiskele rauhassa.

 

HUONE 105

Jättimäisellä sängyllä heität jalat kohti kattoa ja loikoilet mukavan päivän päätteeksi. Täällä on lupa hassutella ja pitää hauskaa myös Armin ja Dannyn seurassa. Tule viihtymään Ohjelmatoimisto Polarartistien toteuttamaan kepeätunnelmaiseen huoneeseen. Huoneessa Suomipopin nostalgiset ja kirkkaimmat tähdet komeilevat kilpaa kanssasi. Tässä tilavassa kulmahuoneessa oman elämänsä superstarat voivat ottaa rennosti. Huone sataviis, saavu sinne pliis!

Tervetuloa Original Sokos Hotel Vantaalle, vastaanotto puh. +358 20 1234 618 (8,35 snt/puh + 16,69 snt/min).