Mobiilitankkaus laajenee ABC-ketjussa


23.05.2016

ABC:n ja S-pankin suosittu mobiilitankkaus on helmikuusta lähtien ollut käytössä viidellä HOK-Elannon ABC-asemalla: Konalassa, Mechelininkadulla, Kannelmäen Kaaressa, Otaniemessä sekä Pohjois-Tapiolassa. Nyt palvelu on yhä useamman asiakasomistajan ulottuvilla, kun sen käyttö laajenee koko HOK-Elannon toimialueelle. Lisäksi mobiilitankkaus tulee toukokuun aikana käyttöön kaikille ABC-asemille Uudenmaan alueella sekä kesäkuussa Keski-Suomeen ja Pohjanmaalle.

Ainutlaatuinen palvelu on herättänyt laajalti myös kansainvälistä huomiota sen jälkeen, kun S-Pankki ja ABC julkistivat palvelun helmikuussa. Maailmasta ei löydy vastaavaa ostamisen, maksamisen ja pankkiasioinnin yhdistävää sovellusta.

Auton tankkaaminen on helpompaa, kun polttoainepumpulla ei tarvitse enää kaivella maksukorttia. HOK-Elannon ABC-asemat tarjosivat ensimmäisenä mobiilitankkauksen, jossa S-mobiilin sovellus tunnistaa paikannuksen avulla, mille asemalle olet saapunut.

– Ladattuasi kertaalleen sovelluksen ja maksukorttisi tiedot, sinun tarvitsee vain painaa mittarin numero sovellukseen ja täyttää tankki. Tankkaus veloitetaan S-Etukortti Visa -tililtäsi ja kuitti tulee automaattisesti kännykkään, kertoo HOK-Elannon liikennemyymälä- ja polttonestekaupan aluejohtaja Niklas Sontag.
– Tähän asti meillä on ollut viidellä asemallamme runsaat tuhat mobiilitankkausta. Toistaiseksi tankkaussovellus on toiminut vain iPhone-puhelimissa, mutta nyt se laajenee myös Android- ja Windows-puhelimiin, joten yhä useampi alueemme yli 100 000:sta S-mobiilin käyttäjästä pääsee hyödyntämään myös tätä ominaisuutta.  

Kun käyttäjä on ottanut mobiilitankkauksen käyttöön, hän voi seurata puhelimestaan myös polttoaineen kulutusta euroissa ja litroissa. Tankkauspäivitys on ladattavissa puhelimiin seuraavista osoitteista:

iPhone-puhelimet: https://itunes.apple.com/us/app/s-mobiili/id740514933?mt=8
Anroid-puhelimet: https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.spankki
Windows-puhelimet: https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/s-mobiili/9wzdncrf01hl

Mobiilitankkauksen voivat ottaa käyttöön kaikki S-Etukortti Visan käyttäjät. Maksukortti on kaikille S-ryhmän asiakasomistajille ilmainen. Päivityksessä S-mobiili saa uuden ABC- välilehden, jolta tankkaustoiminto löytyy. Maksutapana mobiilimaksaminen on turvallinen. Palvelu on helppo sulkea, jos kadotat puhelimen.

Lisätietoja:
Aluejohtaja Niklas Sontag, puh. 010 76 60679, niklas.sontag(at)sok.fi