Nihtisillan Alepa suljetaan 30.9.


14.09.2016

Nihtisillan Alepa lopettaa toimintansa 30.9.2016, sillä edellytyksiä sen jatkamiseen nykyisessä kilpailutilanteessa ei löytynyt. Kaikille vakituisille työntekijöille löytyy työtehtävät Alepa-ketjun muissa yksiköissä.

HOK-Elannon ABC-ketjun yhteistoimintaneuvotteluissa on haettu ratkaisuja, joilla vastataan kaupan aukioloaikojen vapautumisen synnyttämään kilpailutilanteeseen pääkaupunkiseudulla. Jo aiemmin sovittiin Hyvinkään, Ilolan sekä Vuosaaren Sataman päivittäistavaramyymälöiden siirtymisestä Alepa-ketjuun 1.9. alkaen. Muutokset toteutetaan niin, että vakituiset työsuhteet HOK-Elannossa jatkuvat.

–  Muuttuneessa tilanteessa joudumme arvioimaan toimintojamme uudelleen ja ottamaan yhä enemmän huomioon jokaisen toimipaikan paikallisen tilanteen. Se vaikuttaa sekä HOK-Elannon ABC-palveluasemien aukioloaikoihin että palvelutarjontaan. Pyrimme jatkossa keskittymään yhä enemmän autoilevien asiakkaiden monipuoliseen palvelutarjontaan, kertoo toimialajohtaja Markku Kuusinen.

Lähialueen asiakasomistajien kannalta HOK-Elanto tarjoaa edelleen kattavat palvelut Nihtisillassa, sillä vuonna 2014 avattu iso S-market sijaitsee vain parin sadan metrin päässä ja palvelee joka päivä kello 22 asti.

–   Meillä on lähialueella myös kattava verkosto Alepan myymälöitä mm. Laajalahdessa, Mankkaalla, Kilon asemalla ja Viherlaaksossa, jotka kaikki palvelevat klo 23 asti joka päivä, toteaa varatoimitusjohtaja Veli-Matti Liimatainen, joka vastaa HOK-Elannon päivittäis- ja käyttötavarakaupasta.

HOK-Elannon ABC-ketju kehittää autopesukauppaansa uusimalla pesulaitteistot koko verkostossaan. Ketju on myös vahvasti mukana digitaalisten palvelujen käyttöönotossa.
S-pankin kanssa yhdessä kehitetty mobiilitankkaus otettiin viime helmikuussa käyttöön ensin viidellä HOK-Elannon ABC-asemalla. Toukokuun lopulla sen käyttö laajeni koko HOK-Elannon toimialueelle. Tällä hetkellä palvelua käyttävät jo tuhannet asiakasomistajat pääkaupunkiseudulla.

Lisätietoja:

HOK-Elanto
Polttoneste- ja autopesukauppa
Toimialajohtaja Markku Kuusinen, p. 010 76 60673, markku.kuusinen(at)sok.fi

Päivittäis- ja käyttötavarakauppa
Varatoimitusjohtaja Veli-Matti Liimatainen, p. 010 76 60700, veli-matti.liimatainen(at)sok.fi