Niittykummun ABC Autopesu uudistui


12.09.2016

Niittykummun ABC-asemalla palvelee nyt uusittu autopesulaitteisto, joka takaa parhaan mahdollisen pesutuloksen.

HOK-Elanto kehittää on autopesukauppaansa uusimalla pesulaitteistot koko verkostossaan. Uudistus käynnistyi Pitäjänmäen ABC-asemalta, joka avautui elokuussa 2016, seuraavina vuorossa on Niittykummun sekä myöhemmin syyskuussa Malmin pesulaitteistot.

– Pesun tulos kohenee merkittävästi korkeamman pesupaineen ja uuden sukupolven kemikaalijärjestelmän myötä. Ja kaikki pesukemikaalimme ovat edelleenkin ympäristöystävällisiä ja ympäristömerkittyjä, kertoo aluejohtaja Niklas Sontag.

ABC Automaattiasema ja ABC Autopesu palvelevat ympäri vuorokauden osoitteessa Niittymaantie 4, 02200 Espoo.

HOK-Elannon ABC-ketju keskittyy jatkossa erityisesti polttoneste- ja autopesukauppaan kehittäen myös muita palveluja autoileville asiakkaille ABC-asemien yhteydessä.

HOK-Elanto ja Superfresh Oy ovat sopineet yhteistyönsä tiivistämisestä niin, että syksyn aikana avataan aivan uudentyyppiset Fresto Cafét viidellä pääkaupunkiseudun ABC-asemalla. Ensimmäinen niistä avattiin Pitäjänmäen ABC-aseman yhteyteen elokuussa ja maanantaina 12.9. avataan Fresto Café Sörnäisissä. Superfresh Oy on HOK-Elannon paikallinen bonuspartneri, joten asiakasomistajat saavat Bonusta ostoksistaan Fresto Cafésta.

HOK-Elannon ABC-ketju kehittää myös toimintaansa uusien digitaalisten palvelujen avulla. S-pankin kanssa yhdessä kehitetty mobiilitankkaus otettiin viime helmikuussa käyttöön ensin viidellä HOK-Elannon ABC-asemalla. Toukokuun lopulla sen käyttö laajeni koko HOK-Elannon toimialueelle. Tällä hetkellä palvelua käyttävät jo tuhannet asiakasomistajat pääkaupunkiseudulla. 

#ABCautopesu

Lisätietoja:
HOK-Elanto, Polttoneste- ja autopesukauppa

Toimialajohtaja Markku Kuusinen, p. 010 76 60673, markku.kuusinen(at)sok.fi
Aluejohtaja Niklas Sontag, p. 010 76 60679, niklas.sontag(at)sok.fi