Nyt se alkaa: Prisma Kaari avoinna kellon ympäri


03.03.2017

Prisma Kaari avasi tänä aamuna ovensa kello 7, eikä sulje niitä enää lainkaan. Joulunalusajan 24/7-aukiolo oli menestys. Nyt Kaari siirtyy jatkuvaan ympärivuorokautiseen palveluun.

HOK-Elannon Prisma Kaaresta tuli 1.12.2016 Suomen ensimmäinen hypermarket, joka tarjosi asiakkailleen mahdollisuuden ostosten tekemiseen kellon ympäri. Joulunajan 24/7-aukiolokokeilu poiki roppakaupalla hyvää palautetta asiakkailta, ja moni toivoi ympärivuorokautisen palvelun jatkuvan.

– Me avaamme ovet ja asiakas päättää. Myynti ja asiakasmäärät osoittivat, että läpi yön aukiololle voi hyvinkin olla tarvetta myös jouluostoskauden ulkopuolella. Otamme tämän jatkuvan kellon ympäri palvelemisen jälleen kokeilun kannalta ja arvioimme uuden aukioloajan toimivuutta kesälomien jälkeen, lupaa HOK-Elannon Prisma-ketjun johtaja Lassi Juntunen.

– Pääkaupunkiseutu elää ympäri vuorokauden ja ihmisten arki sen mukana. Meidän tehtävämme on palvella erilaisten aikataulujen mukaan liikkuvia asiakkaitamme silloin kuin heille parhaiten sopii, Juntunen kiteyttää.

Laajempi vaikutusalue
Prisma Kaaren vaikutusalue on aina ollut suuri, ja yöllinen aukiolo näytti enemmän kuin tuplaavan sen. Prisma Kaari on Suomen suurin ruokakauppa. Sillä on laaja käyttötavaravalikoima ja sijainti keskeisellä paikalla Kehä I:n ja Kolmostien risteyksessä.

– Joulun alla moni tuli hankkimaan nimenomaan käyttötavaraa yöllä, kun päivän kiire hellitti ja tuotteita ehti tutkia ajan kanssa. Etenkin pienkoneet ja remonttitarvikkeet tekivät kauppansa, kertoo Prisma Kaaren johtaja Ilkka Riiali.

– Kiinnostuneena odotan, miten ihmiset lähtevät kaupoille kevät- ja kesäöinä. Pukeutumisen kevätmallistot ovat pian esillä ja myös puutarha- sekä pyöräilykaudet ovat käynnistymässä.

HOK-Elannolla on kuusi Alepaa ja kolme S-marketia, jotka ovat avoinna ympäri vuorokauden. Prisma Kaaresta tulee nyt 3.3.2017 Suomen ensimmäinen hypermarket, joka pitää ovensa auki jatkuvasti läpi yön.

Lisää työvoimaa
Kaikki Prisma Kaaren yövuorot täytetään nimenomaan niihin haluavilla. Joulunajan yötyövuorot olivat niin suosittuja, että niitä ei riittänyt kaikille halukkaille.

– Nyt pääsemme palkkaamaan lisää väkeä. Olen tavattoman ylpeä henkilökunnastamme. Heillä on mahtava osaaminen, tekemisen meininki ja yhteishenki. He ja asiakkaamme tekivät jo yhdessä yöaukiolosta hienon jutun, ja se saa nyt jatkoa, kiittää Riiali.

Alkaneen vuoden juhlapyhien aukioloajoista HOK-Elanto tiedottaa hyvissä ajoin ennen pääsiäistä.