Opiskelu työn ohessa motivoi parempaan palveluun


13.01.2017

Casa Largo kuhisee ahkeria työmyyriä, jotka sohvalle kaatumisen sijaan avaavat työpäivän päätteeksi koulukirjat.

Opiskelu työn ohessa on nouseva trendi nykyajan haastavassa ympäristössä, jossa on kehityttävä menestyäkseen.
 
Casa Largossa opiskelee tällä hetkellä työn ohessa neljä työntekijää, jotka täydentävät alan opintoja. Casa Largon baarin taso on nousussa entisestään, sillä kaksi työntekijää, Jussi Alatalo ja Harri Rundberg suorittavat kovaa vauhtia baarimestariopintojaan. Tiia-Maria Meltola opiskelee lähiesimieskoulutuksessa ja ravintolajohtaja Linda Rosilainen-Susi käy läpi vuoden kestävää johtamisen erikoisammattitutkintoa.
 
Casa Largo toivottaa työssäoppijat tervetulleiksi
 
Casa Largo ottaa mielellään ravintolaansa työssäoppijoita erilaisille harjoitusjaksoille. Näin ravintolassa pysyy yllä motivoitunut henki, kun kaikki ovat kiinnostuneita oppimaan ja antamaan parastaan.
 
–  Koulutuksen merkitys ammattitaidon kehittämisessä on tärkeää ravintola-alalla, jolla monesti ajatellaan selviytyvän ilman suurempaa koulutusta. Arvostus alaa kohtaan nousee koulutustason myötä ja hyöty asiakkaille on suuri, koska työntekijät haluavat tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua ja tuotteita, pohtii Linda Rosilainen-Susi.
 
Linda Rosilainen-Susi lähti opiskelemaan työn ohessa, koska kaipasi uusia ja virkistäviä näkökulmia sekä uusia hyviä kontakteja joiden kautta omatkin ajatukset freesaantuisivat. Rosilaisella oli myös vahva halu haastaa itsensä arjen keskellä. Tulevaisuudessa Rosilainen toivoo saavansa jatkossakin aidosti iloa ja sisältöä elämään työskentelemällä hyvässä tiimissä ammattilaisten kanssa. Oppimista ja uutta tietoa tulee ravintola-alalla vastaan joka päivä.  – Tämä duunihan on koko työuran kestävää oppimista. Koskaan ei tule valmista, toteaa Rosilainen-Susi.