Oral Hammaslääkärit laajentaa Vantaalla.


01.10.2014

Oral on S-ryhmän bonusyhteistyökumppani, jossa Bonusta S-Etukortilla saa kaikista hammashoitopalveluista ja kotihoitotuotteista.

Oral Hammaslääkärit Oyj laajentaa toimintaansa Vantaalla ostamalla Hammashoito Dentinellin liiketoiminnan Eles Timo Oy:ltä. Oral Dentinelli Vantaa siirtyy ketjuun 1.11. ja toimii osoitteessa Maakotkantie 6, Korso. Asemalla on neljä täysin varusteltua hoitohuonetta ja siellä työskentelee 19 hammasterveyden ammattilaista.

Dentinelli tarjoaa perushammashoidon lisäksi kattavia erikoishammaslääkäripalveluita. Aseman seitsemän hammaslääkäriä, kolme suuhygienistiä sekä muu henkilöstö jatkaa työtään Oralissa. ”Oralin keskitetyt tukipalvelut ja modernin teknologian hyödyntäminen mahdollistavat laadukkaan potilastyön kehittämisen jatkossakin”, kertovat yrityksensä Oralille myyneet hammaslääkäri Elli Yliportimo ja Esko Yliportimo.

Aikaisemmin Oral on vahvistanut Vantaan alueen hammaslääkäripalveluitaan ostamalla kattavia hammaslääkäripalveluja tarjoavan Hammaslääkäri Mervi Putus Oy:n liiketoiminnan.  Mervi Putus ja aseman henkilöstö jatkavat potilastyötään Oralin Tikkurilan toimipisteessä.

Oral tarjoaa hammasterveyspalveluita yli 30 hammaslääkäriasemalla eri puolella Suomea. Oralilla on myös oma hammaslaboratorio. Oral-asemien sijainti on keskeinen, ja ne palvelevat asiakkaitaan kaikissa suun ja hampaiden terveyteen liittyvissä tarpeissa kattavasta perushammashoidosta vaativaan erikoishammashoitoon.