Pääkaupunkiseudun yhdestoista ABC Deli Espoonlahteen


10.07.2008

HOK-Elannon yhdestoista ABC Deli avataan 2.7.2008 Espoonlahteen. Uusi ABC Deli sijaitsee

vilkkaasti liikennöidyllä paikalla Länsiväylän ja Soukanväylän kupeessa, ja se tarjoaa helpon ja mukavan tavan ostaa kotimatkalla polttonesteitä, päivittäistavaroita ja valmista ruokaa.

Espoonlahden ABC Delissä on tarjolla päivittäistavaravalikoima, herkullista kotiruokaa, burgereita, pikkulämpimiä, kahvia ja muita juomia sekä suolaista ja makeaa kahvileipää. Asiakas voi ostaa valmiit ruoka-annokset mukaan kotona lämmitettäviksi tai nauttia ne paikan päällä. Helppous, nopeus ja monipuolisuus ovat tarjonnan avainsanat. Yhtenäinen tila auttaa hahmottamaan koko tuotetarjonnan heti ovesta sisään astuttaessa. Ruokaa on tarjolla moneen makuun ja tarpeeseen. Oleellinen osa Espoonlahden ABC Delin palvelutarjontaa on myös ABC Car Wash autonpesu.

– ABC Delin lähtökohta on palvella tiellä liikkuvaa monipuolisesti tiiviissäkin muodossa. Uuden ABC Delin ansiosta voimme tarjota asiakasomistajillemme entistä monipuolisempia palveluja myös Espoonlahdessa, HOK-Elannon ABC-ketjun johtaja Markku Kuusinen toteaa.

HOK-Elannolla on tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla kaikkiaan 26 yksikköä, joista entisiä Esso-asemia on viisitoista. Yksitoista niistä on tähän mennessä avattu ABC Deleinä, ja neljä ABC- Automaattiasemina. ABC-ketju kasvaa edelleen nopeassa tahdissa eri puolilla pääkaupunkiseutua. Heinäkuun 10. päivä avataan vielä ABC Deli Pukinmäki.

ABC Deli Espoonlahti

Avoinna joka päivä kello 6–24.

Liikennemyymäläpäällikkö Mira Kettunen

puh. 010 76 66801

mira.kettunen@sok.fi

Osoite:

Nöykkiönkatu 2

02300 Espoo

Lp 266 Polttoneste, lp 267 Deli, lp 268 Pesu

Lisätietoja:

HOK-Elannon ABC-ketju

Katri Rantanen, kenttäpäällikkö

puh. 010 76 60675

katri.m.rantanen@sok.fi