Pitäjänmäen ABC-asema uudistui


25.08.2016

Pitäjänmäen ABC-asemalla palvelee nyt uusittu autopesulaitteisto, joka takaa parhaan mahdollisen pesutuloksen entistä lyhyemmässä ajassa.

HOK-Elanto kehittää on autopesukauppaansa uusimalla pesulaitteiston koko verkostossaan. Uudistus käynnistyy Pitäjänmäen ABC-asemalta ja seuraavan vuorossa ovat Malmin ja Niittykummun pesulaitteistot.

– Pesun tulos kohenee merkittävästi korkeamman pesupaineen ja uuden sukupolven kemikaalijärjestelmän myötä. Ja kaikki pesukemikaalimme ovat edelleenkin ympäristöystävällisiä ja ympäristömerkittyjä, kertoo myyntipäällikkö Jyrki Lasonen.

ABC-automaattiasema ja ABC Autopesu palvelevat ympäri vuorokauden osoitteessa Vanha Viertotie 31, Helsinki.  

HOK-Elannon ABC-ketju kehittää myös toimintaansa uusien digitaalisten palvelujen avulla. S-pankin kanssa yhdessä kehitetty mobiilitankkaus otettiin viime helmikuussa käyttöön ensin viidellä HOK-Elannon ABC-asemalla. Toukokuun lopulla sen käyttö laajeni koko HOK-Elannon toimialueelle. Tällä hetkellä palvelua käyttävät jo tuhannet asiakasomistajat pääkaupunkiseudulla.

Fresto avasi Pitäjänmäen ABC-aseman yhteyteen avattiin myös uuden Fresto Cafén, joka tarjoaa hampurilaisia, hot dogeja, lounasannoksia, erikoiskahveja ja kahvipullia. Lisäksi tarjolla ovat keskeiset autotarvikkeet. Fresto on HOK-Elannon paikallinen bonuskumppani, joten asiakasomistajat saavat ostoksistaan Bonusta.

Fresto Café on  avoinna maanantaista lauantaihin klo 06-22 ja sunnuntaisin klo 08-22.

Lisätietoja:
HOK-Elannon polttoneste- ja autopesukauppa:
Toimialajohtaja Markku Kuusinen, p. 010 76 60673, markku.kuusinen(at)sok.fi
Myyntipäällikkö Jyrki Lasonen, p. 010 76 60682, jyrki.lasonen(at)sok.fi