Prisma Itäkeskus aukeaa 5.3.


05.03.2009

Prisma Itäkeskus on HOK-Elannon suurin Prisma, joka tuo merkittävästi lisäpalveluja itäisten kaupunginosien asiakasomistajille. Koko Itäkeskuksen vetovoima tulee kasvamaan alueen suurimman kaupallisen yksikön myötä.

HOK-Elannossa pyritään vastuullisesti sijoittamaan kaupan suuryksiköt keskelle asutusta paikkoihin, jossa on jo valmiiksi erinomaiset kulkuyhteydet myös julkisella liikenteellä. Tämä pätee erityisesti Itäkeskukseen, jossa avataan nyt ensimmäinen Prisma metroaseman yhteyteen. Pääkaupunkiseudun osuuskauppa huolehtii myös roolistaan alueen suurena työllistäjänä. Itäkeskuksen Prisma-keskuksessa työskentelee kaikkiaan yli 200 henkilöä, joista 170 palvelee Prismassa.

– Uusi Prisma tulee olemaan keskeinen päivittäistavaran ostospaikka yli 100 000 itähelsinkiläiselle asiakasomistajalle, sanoo HOK-Elannon Prisma-ketjun johtaja Jorma Aromäki.

– Me olemme määrätietoisesti kehittäneet palvelujamme tällä suunnalla tarjoamalla entistä kattavamman valikoiman niin päivittäistavaroita kuin käyttötavaroitakin. Itäkeskuksessa on tarjolla kaikkiaan yli 100 000 erilaista tuotetta.

Prisma Itäkeskus tulee toimimaan kahdessa kerroksessa. Katutasossa on todella edustava 4 500 m2:n päivittäistavaraosasto, johon on saatu yli 17 000 erilaisen tuotteen kattava valikoima. Samasta kerroksesta löytyy myös osa käyttötavaroista, mm. näyttävä viihde- ja kodintekniikan osasto. Prisma-keskuksen info palvelee asiakasomistajia mm. kaikissa S-Pankkiin liittyvissä asioissa.

Katutasossa palvelee niin ikään pääkaupunkiseudun kuudes Emotion, joka on kauneuden erikoisliike. Itäkeskuksessa painopiste on erityisesti selektiivisillä merkkituotteilla. Emotion-ketjun vahvuus on henkilökohtainen palvelu. Kaikilla Emotionin työntekijöillä on kosmetiikka-alan koulutus. He palvelevat ja neuvovat kaikenikäisiä asiakkaita innostuneen ammattilaisen otteella.

Kahvila Presson valikoimiin on Itäkeskuksessa lisätty Rosso Expressin tutut pizzat ja pastat. Prisman yhteydessä on myös Alkon myymälä, jonka kanssa Prismalla on yhteinen pullonpalautus.

 

Nyt myös remontoijalle

Uuden Prisman iso koko antaa entistä paremmat puitteet käyttötavaravalikoimille, joille on varattu noin 9 800 m2 tilaa, pääosin toisessa kerroksessa. Valikoimissa kiinnitetään uuden konseptin mukaisesti erityistä huomiota sportin, vapaa-ajan tuotteiden, kodin ja sisustamisen, pukeutumisen, sekä viihteen- ja kodintekniikan tarjontaan. Käyttötavaratuotteita on kaikkiaan yli 87 000 erilaista nimikettä.

– Erityisesti haluan tuoda esiin meidän rakentamisen ja remontoinnin tarjontamme, kertoo prismajohtaja Riitta Hänninen.

– Näin laajaa kodin remontointiin liittyvää tarjontaa ei vielä ole nähty missään pääkaupunkiseudun Prismassa. Myynnissä on mm. laattoja, laminaatteja, saunakiukaita ja ilmalämpöpumppuja.

 

Chef Wotkin’s palvelee

Tarjonnassa näkyvät vahvasti niin valikoimien monipuolisuus kuin tuotteiden ajankohtaisuus ja palvelun laatukin. Hyvin varustettu palvelulinjasto tarjoaa Chef Wotkin’sin kuuluisia lihatuotteita, makkaroita ja leikkeleitä. Valikoimiin kuuluvat tuore liha, lihajalosteet, valmisruoka sekä tuore ja jalostettu kala. Siskon- ym. raakamakkarat kuuluvat myös päivittäiseen tuotevalikoimaan. Lisäksi itsepalveluun tulee laaja valikoima Chef Wotkin´sin pakattuja makkaroita, leikkeleitä ja lihajalosteita.

– Haluamme tuoda laadukkaat tuotteemme yhä useamman kuluttajan ulottuville. Yhteistyö Prisma Itäkeskuksen kanssa antaa tähän erinomaiset puitteet, sanoo Lihatukku Votkinin toimitusjohtaja Veijo Votkin.

– Lisätäksemme riistan tarjontaa olemme hankkineet Virosta riistateurastamon. Tarkoituksemme on turvata hirven, kauriin ja villisian hankinta sekä jalostettavaksi että myyntiin myös Suomen markkinoilla. Pakastealtaasta tarjoamme myös erilaista riistaa ja riistalintuja niin kotimaasta kuin maailmaltakin, jopa hyvin eksoottisilta alueilta.

 

Hyvät yhteydet

Prisma Itäkeskus sijaitsee aivan Puotilan metroaseman läntisen sisäänkäynnin läheisyydessä, ja ympärillä on myös useita lähi- ja kaukoliikenteen bussipysäkkejä. Omalla autolla liikkuville Prisman kellarikerrokset tarjoavat noin 650 parkkipaikkaa. Pysäköintitasossa sijaitsee myös Prisma-keskuksen ekopiste.

Prisma-keskus palvelee arkisin kello 8-21 ja lauantaisin kello 8-18. Sunnuntaina 8.3.2008 Itäkeskuksen Prisma-keskus palvelee poikkeuksellisesti kello 12–21.

Alkon myymälä noudattaa ketjunsa omaa aukiolokäytäntöä.

Prisma-keskuksen brutto-ala 54 000 m2

Prisman myyntipinta-ala noin 14 000 m2

Päivittäistavarat 4 500 m2

Käyttötavarat 9 800 m2

Muut liiketilat 1 000 m2

Prisma-keskuksen kiinteistön on rakennuttanut ja omistaa kiinteistösijoitusyhtiö Sponda Oyj.