Prisma Jumbon uudistus valmistuu joulukaudeksi – luvassa sushia ja siipiä


HOK-Elanto on aloittanut Prisma Jumbossa Vantaalla suuren, asiakaskokemusta parantavan uudistuksen osana koko kauppakeskus Jumbon uudistushanketta. Vaiheittain toteutettavan remontin yhteydessä Prisman myyntitiloja laajennetaan ja osastoja uudistetaan asiakkaiden tarpeita paremmin vastaaviksi. Remontti valmistuu marraskuuksi 2024 ja myymälä palvelee asiakkaita koko remontin ajan.

25.06.2024

Uudistuksen myötä Prisma Jumbon myymälätila saa lisäneliöitä käyttöönsä verkkokauppatilojen siirtyessä HOK-Elannon kesäkuun alussa avaamaan keräilykeskukseen Vantaan Veromiehessä. Lisätilaa on luvassa muun muassa hedelmä- ja vihannesosastolle sekä päivittäistavaroille. Prisma Jumbon ruokatori ja kahvila kokevat myös muodonmuutokset samalla, kun myymälän koko valmisruokavalikoimaa kehitetään. Jatkossa myymälästä löytyy muun muassa ravintolatasoisia wingsejä ja rapeita kananpaloja tarjoava siipibuffet sekä uudistettu sushibuffet. Valmisruokavalikoiman laajentamisella ja monipuolistamisella pyritään vastaamaan kasvaneeseen valmiiden aterioiden kysyntään.

Muutoksia tulee kokemaan myös Prisma Jumbon käyttötavarapuoli, kun esimerkiksi muodin, kauneuden ja kodintuotteiden osastoja uudistetaan asiakasystävällisemmiksi ja elämyksellisemmiksi. Prisma Jumbon laaja lastentarvike- ja leluvalikoima on myös vertaansa vailla ja myymälän tavoitteena on jatkossakin jatkaa Suomen suurimpana lelumyyjänä.

Myös Prisma Jumbon kassalinjastoa uudistetaan ja itsepalvelukassojen määrää lisätään asiointia sujuvoittamaan. Samoin myymälästä löytyvien S-Pankin palvelupisteiden määrää lisätään.

– Uudistus toteutetaan vaiheittain ja pyrimme siihen, että remontista olisi mahdollisimman vähän vaivaa asiakkaillemme. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme jatkossa entistäkin laajempi valikoima tuotteita niin arkeen kuin juhlaan, tietenkin Prisman pysyvästi edullisella hintatasolla. Tuttu ja turvallinen henkilökuntamme auttaa asiakkaitamme myös remontin aikana, kertoo Prisma Jumbon johtaja Jari Kättö.

Prisma Jumbossa on jo aiemmin toteutettu energiatehokkuutta parantavia toimia muun muassa valaistuksen uusimisella ja tehostamalla ilmanvaihto- ja lämmitysjärjestelmiä. Remontin myötä Prisma Jumbon energiatehokkuus paranee entisestään, kun käyttöön tulevat uudet ovelliset kylmälaitteet sekä luonnollista kylmäainetta käyttävä kylmälaitos. Näillä toimenpiteillä tuetaan HOK-Elannon tavoitetta olla hiilinegatiivinen oman toiminnan osalta vuonna 2025 sekä tavoitetta vähentää 90 prosenttia oman toiminnan päästöjä vuoteen 2030 mennessä.

Prisma Jumbo pysyy auki koko uudistuksen ajan ja palvelee asiakkaitaan normaaliin tapaan joka päivä klo 6.00–00.00. Vaiheittain etenevällä uudistuksella minimoidaan asiakkaille esimerkiksi remontoinnista aiheutuvat tilapäiset katkokset. Muutostöiden valmistuttua asiakkaat pääsevät nauttimaan upeista osastototeutuksista sekä kokonaan uusista palvelukokonaisuuksista.

 

Prisma Jumbo

  • Osoite: Vantaanportinkatu 3, 01510 Vantaa
  • Uudistus valmistuu marraskuuksi 2024. Myymälä palvelee koko uudistuksen ajan.
  • Aukioloajat: ma-su klo 6.00–00.00
  • Verkkokauppatilaukset voi jatkossakin noutaa kauppakeskus Jumbon 4. kerroksesta.
  • Asiakkaat voivat jättää tuotetoiveita osoitteessa muntoive.fi