Prismoissa elintarvikkeista tuplasti parempi alennus klo 21 jälkeen!


29.02.2016

HOK-Elannon Prismoissa siirrytään maanantaina 29.2.2016 käytäntöön, jossa klo 21 jälkeen asiakas saa punalaputetuista elintarvikkeista kassalla 30 prosentin alennuksen tuplana eli – 60 prosenttia.

Elintarvikkeet, joiden viimeinen myyntipäivä tai parasta ennen -päiväys on lähestymässä, merkitään punaisilla – 30 % -tarroilla. Kun nämä tuotteet myydään alennetulla hinnalla pois, toimitaan ekologisesti ja vähennetään pois heitettävien elintarvikkeiden määrää.

– Se on meidän kannaltamme ekologista ja myös taloudellisesti perusteltua. Samalla se antaa asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä edullisia löytöjä ja säästää ruokalaskussa, toteaa HOK-Elannon Prisma-ketjun johtaja Lassi Juntunen
– Nyt tarjoamme vielä illan viimeisinä tunteina asioiville mahdollisuuden säästää lisää. Kello 21 jälkeen asiakkaalle annetaan punalaputetusta elintarvikkeesta kassalla – 30 % alennuksen sijaan alennus – 60 %:n suuruisena. Tätä uudistusta on toivonut moni meidän asiakkaamme.

HOK-Elannon Prismat ovat jo pitkään pyrkineet määrätietoisesti vähentämään pois heitettävien elintarvikkeiden määrää. Tilausmääriä suunnitellaan huolellisesti ennakoidun kysynnän mukaan ja tilaustoimintaa on myös automatisoitu. Lisäksi ruokaa lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen ja lopulta jätteeksi päätyvistä elintarvikkeista valmistetaan nykyisin mm. bioetanolia. Tällä uudella, tuplasti paremmalla alennuksella pyritään edelleen pienentämään jätteeksi päätyvien elintarvikkeiden määrää. Päämääränä on, että tulevaisuudessa jätteeksi ei päätyisi lainkaan tai hyvin vähän elintarvikkeita.

Pidennetyt aukioloajat otettiin käyttöön Prisma ja S-market ketjuissa 11.1.2016

@Prisma #aukiolo #hyvämuttahalpa

Lisätietoja:
HOK-Elanto

Ketjujohtaja Lassi Juntunen, p. 010 76 68079, lassi.juntunen(at)sok.fi