Prismojen ja S-markettien asiakasmäärä kasvoi liki 100 000:lla


20.01.2015

– On ilo huomata, että uudet halpuutetut  hinnat kiinnostavat asiakkaitamme. Näyttää siltä, että monet ovat jopa hamstranneet. Siihen ei kuitenkaan ole tarvetta. Halpuuttaminen on jatkuvaa, ja hinnat pysyvät alhaalla, S-ryhmän marketkaupan valikoimajohtaja Ilkka Alarotu vakuuttaa.

S-ryhmä ilmoitti sunnuntaina 18.1.2015, että se laskee 400 suosituimman elintarvikkeen hinnat Prismoissa ja yli sadan ruokatuotteen hinnat S-marketeissa.

Asiakkaat ottivat tiedon vastaan innostuneina. Maanantaina Prismoissa ja S-marketeissa oli yhteensä liki 100 000 kävijää enemmän kuin vastaavana maanantaipäivänä viime vuonna. 

Kauppa kävi aamusta asti vilkkaana. Valtakunnallisesti myynti kasvoi kaikkiaan lähes 20 prosenttia. Esimerkiksi Oltermanni-juuston ja Reissumies-leivän myynnit olivat viime vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna kuusinkertaiset.

Uusi hintataso huomattiin etenkin juustohyllyllä. Juustopalojen kokonaismenekki oli eilen vuodentakaiseen nähden yli kaksinkertainen. Heikommin säilyvissäkin tuotteissa kokonaismenekin kasvu on merkittävä: esimerkiksi maitoja myytiin 27 prosenttia enemmän kuin viime vuoden vastaavana maanantaina. Odotetusti myös rahkojen myynti oli erinomaista, parhaimmillaan päästiin yli kuusinkertaisiin myyntimääriin.

Eilen hamstraaminen näkyi muutamien hyllypaikkojen, erityisesti leipähyllyjen tyhjenemisenä.

– Teemme kaikkemme, jotta saamme kaikki tuotteet riittämään kysyntäpiikkienkin ylitse, kertoo Alarotu.

Lisätietoja: S-ryhmän marketkaupan valikoimajohtaja Ilkka Alarotu, p. 010 76 80364, sähköposti: ilkka.alarotu@sok.fi

S-ryhmän ruokakauppojen hinnat ja valikoimat verkossa 24/7: www.foodie.fi

Marketkaupan uusimmat uutiset aina ajan tasalla: www.patarumpu.fi