Radisson Blu Hotellien parhaat kesän kokous- ja juhlapaikat


09.06.2016

Radisson Blu Hotelleissa kokoustaminen onnistuu vaivattomasti vaikka terassilla, katto-loungessa, saunajoogassa tai kesäisessä ulkoilmassa lenkkeillen.

Tarjoamme sinulle asianmukaisen ja modernin kokousvälineistön, ammattimaisen palvelun ja sataprosenttisen tyytyväisyystakuun. Luomme tiimillesi myös ikimuistoiset puitteet kesäjuhlien järjestämiseen. Säällä kuin säällä.

Tutustu tarjontaan alta, valitse suosikkipaikkasi ja varaa oma kesäinen pakettisi. Voit myös lukea täältä tai kysyä meiltä lisää – autamme mielellämme, p. 010 1234 700 (puhelun hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min) tai conferences.finland@radissonblu.com

Radisson Blu Aleksanteri Hotelin ainutlaatuinen ja kodikas kattohuoneisto Aleksanteri Lounge soveltuu erityisesti luovaan työskentelyyn. Tilaisuutesi sujuvuudesta huolehtii viimeistä piirtoa myöten Experience Meetings -kokouspalvelu, joka tekee tavanomaisesta erityistä. Voit nauttia kokouksissa myös vireyttä ylläpitävästä Brain Food -ruoasta ja lepuuttaa ajatuksia päivän päätteeksi palkitsevissa löylyissä kaupungin kattojen yllä. Monipuolisessa Loungessa onnistuu kätevästi myös rennompien tilaisuuksien järjestäminen.

Radisson Blu Royal Hotel järjestää kokouksesi tänä kesänä hauskalla ja taatusti erilaisella tavalla! Palaveripäivän kruunaa kesäisen raikas ja terveellinen jogurttijäätelö, jota voit nauttia niin paljon kuin jaksat! Grill It! Helsingin Summer Terrace on myös avoinna: voit siis pitää koko kokouksen ulkotiloissa!

Persoonallinen Radisson Blu Seaside Hotel tarjoaa kosketuksen urbaaniin helsinkiläiselämään. Voit yhdistää tilaisuuteesi parin tunnin kaupunkisuunnistuksen tai jopa risteilyn hotellin edustalta olevalta Sillilaiturilta. Pienemmille ryhmille on tarjolla myös polkupyöriä, joilla pääsee fillaroimaan kulman takana alkavalle baanalle. Tutustu ja varaa monipuoliset kokoustilat ammattitaitoisella henkilökunnalla höystettynä.

Tampereen seudun merkittävin neuvottelu- ja juhlatalo, Radisson Blu Grand Hotel Tammer, tarjoaa tilaisuudellesi upeat kulttuurihistorialliset puitteet. Boardroom Alexander Grobowskyn arvokas ja modernilla tekniikalla varusteltu 16 henkilön neuvottelutila sekä boardroom-henkeen räätälöidyt ratkaisut tuottavat vertaansa vailla olevan elämyksen. Alkuperäiset hopea-astiat ja hovimestarin tinkimätön huolenpito tekevät tapahtumastasi vaikuttavan ja ikimuistoisen. Boardroomista aukeaa suora yhteys grand-henkiseen Vihtorin Verantaan, joka tarjoaa neuvottelujen lomassa viihtyisän kesäisen paikan levähtää ja rupatella.

Varaa yrityksesi kesäjuhlia varten kaunis Oulun Radisson Blu Hotelin Meriterassi, josta on huikeat näköalat Oulujokisuistoon ja merelle. Voit samalla herkutella kesämenun antimilla, kun ihastelet kuvankauniita maisemia. Radisson Blu Hotel Oulu tarjoaakin yrityksellesi ikimuistoisen illan täydellä tyytyväisyystakuulla.