Radisson Blu Hotellien Sporttiklubi


03.03.2017

Suomen Radisson Blu Hotellit tarjoavat omia etuja Sporttiklubilaisille viidellä eri paikkakunnalla. Jokainen Radisson Blu Hotelli on uniikki ja siksi jokainen yöpymiskerta on erilainen. Meillä majoitut ylellisesti, nautit maistuvia herkkuja hotellien ravintoloissa ja nukut makoisat Blu Dreams –unet.

Katso edulliset majoitushinnat tästä linkistä.  Hinnat alkaen 65€ / 1hh ja 80€ / 2hh Radisson Blu Hotel Espoossa.
 
Suomen Radisson Blu Hotelleille on tehty myös yhteinen Sporttimenu. Menun lähtökohtana on Radisson Blu Hotelleille kehitetty Brain Food -ruokakonsepti, eli sen luomisessa on huomioitu ravintoaineet, jotka tukevat urheilusuorituksiin valmistautumista ja auttavat parhaisiin suorituksiin. Tällaisia tärkeitä ainesosia ovat mm. täysjyvätuotteet, paljon proteiinia sisältävät tuotteet, erilaiset siemenet ja pavut, linssi ja marjat. Menun laatimisessa on huomioitu  myös ajassa liikkuvat trendit sekä korkeatasoiset raaka-aineet tuttuja suosikkimakuja unohtamatta!
 
Katso uudet sporttimenut nettisivuiltamme tästä.

  • Sporttiruokailun hinta: klubilaiset 16,50€ ja suositushinta 21,50€
  • Kaikkiin annoksiin sisältyy ruokajuomana; maito, vesi ja sekamehu
 
Muistathan myös ryhmäedun majoituksesta Radisson Blu Hotelleissa: 1 henkilö majoittuu velotuksetta jaetussa kahden hengen huoneessa, kun ryhmässä 16 maksavaa vierasta (2 velotuksetta/32 maksavaa, 3 velotuksetta/48 maksavaa vierasta, max 3 vapaapaikkaa).