Radisson Blu Plaza Hotel Helsinki on auki


13.03.2020

Tutustu tästä meidän mahtaviin tarjouksiin, uuteen Syökotona.fi – palveluun, sekä muihin talon uutisiin.

Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki on auki 

Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki on auki ja palvelee pääkaupunkiseudulla majoitusta etsiviä. Hotellimme noudattaa viranomaisten koronavirusta koskevia ohjeita ja määräyksiä. Henkilökuntamme on ohjeistettu hyvän käsihygienian ja yleisen hygienian huolehtimiseen sekä toimimaan poikkeustilanteissa. Olemme myös tehostaneet siivouskäytäntöjä.

Ravintolat Plaza Restaurant sekä HUB- aulabaari ovat toistaiseksi suljettuna.

 

Tilaa ruokaa hotellihuoneeseen Syökotona.fi – kautta

Uusi Syökotona.fi – palvelu tuo ravintolan ovellesi. Tarjolla on kaikki ruokailutarpeesi kattava, herkullinen valikoima valmiiksi mietittynä ja kätevästi valittavana. Ruoan nettitilaus on nopea ja vaivaton tehdä.Voit valita itsellesi sopivan toimitusajankohdan vaikkapa täksi illaksi tai huomiseksi.
 
Kuljetus alkaen 4,50 €, annokset alkaen 8,90 €. Henkilökuntamme voi halutessasi toimittaa annokset suoraan hotellihuoneeseesi tai voit noutaa ne vastaanotostamme itse.
 

Tilapäismajoitusta turvallisesti Plazasta, alk. 499€/7vrk

Etsitkö tilapäistä majoitusta remontin tai viivästyneen kodin valmistumisen vuoksi? Tai rauhallista tukikohtaa etätöihin? Tarjoamme nyt Radisson Blu Plazan huoneita pidemmäksi aikaa erityisen edulliseen hintaan alk. 499€/vko. Hintaan sisältyy majoitus 1-2 henkilölle, take away – aamiainen sekä huippunopea WLAN – verkko.
 
Varaa majoitus koodilla STAY osoitteessa www.radissonhotels.com  tai soittamalla meille numeroon 020 1234 703.
 
 

Päivähuone alk. 59€/pv

Kotikaranteeni ottaa koville myös etätöissä. Haluamme helpottaa tilannetta tarjoamalla Radisson Blu Plaza Hotellin huoneita Helsingin ydinkeskustassa työkäyttöön! Meiltä löytyy hiljaisuutta ja omaa rauhaa kirjoittamista ja palavereja varten. 
 
Varaa edullinen päivähuone hintaan 59€/päivä esim. soittamalla meille nro 020 1234 703 tai sähköpostilla. Huonehintaan sisältyy myös huippunopea WLAN – verkko sekä kahvit ja teet. Tarvittaessa meille pääsee omalla autolla parkkihalliin etuhintaan 19€/pv (norm 39€).