Raision Myllyn ravintolamaailma monipuolistui


10.02.2016

Kauppakeskus Myllyn ravintolamaailma Raisiossa on kokenut täydellisen muodonmuutoksen. Tiloissa toimii laajentumisen myötä yhteensä yli 20 ravintolaa ja kahvilaa.

Myllyn ravintolakattauksessa on s-ryhmäläisittäin vain vähän vanhaa tuttua. Turun Osuuskaupan operoimista ravintoloista Coffee House, Hesburger ja perinteikäs Rosso tunnetaan, mutta ketjut Tsiken, Qualitano ja Bacaro Doppio ovat uusia tuttavuuksia.

‒ Tsikenissä kaikki perustuu kanaan, josta tarjotaan maukkaita makuja ympäri maailman, Qualitanossa asiakas valitsee roomalaisia pizzoja suoraan vitriinistä ja Bacaro Doppio tuo tarjolle italialaiset leipätuotteet, leivonnaiset ja vastajauhetut kahvit. Jokainen näistä on saanut erittäin hyvän vastaanoton, kehityspäällikkö Petri Martola SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta kertoo.

Myllyn tarjontaa täydentävät vielä TOK:n omat uniikkiravintolat Rapido sekä Kulman Kuppila ja Kulman Keittiö.

Kokonaisuus hurmaa

‒ Laadukkaita tuotteita on tarjolla kaikilla, joten sillä ei voi enää erottua. Myöskään sijainti ja nopeus eivät enää riitä edes kauppakeskuksessa.  Lisäksi pitää olla viihtyisä miljöö, musiikkia, virikkeitä, silmänruokaa sisustuksesta astioihin ‒ nyt kilpaillaan kaikella sillä, Petri Martola alleviivaa.
Vaikka kiireisen asiakkaan pitää edelleen saada nopeaa palvelua, yhä useampi halutaan saada viihtymään ja viipymään. Tuotetarjonnan monipuolisuudesta se ei jää kiinni.

Myllyn ravintolamaailma on kuin yksi ravintola, jossa on tarjolla 150 erilaista tuotetta. Asiakkaan saa kuitenkin jäämään nimenomaan miljöö. Niinpä Myllyn kauppakeskuksen ravintoloihin on tuotu kivijalkaravintoloiden elementtejä. Mukaville sohville voi tulla varta vasten viettämään iltaa vaikkapa viinilasin äärelle.
‒ Puitteidensa puolesta tällaiset ravintolat voisivat olla yhtä hyvin Helsingin keskustassa. Kauppakeskuksessa pitää kuitenkin tarjota yhtä laadukas kokonaisuus matalammalla hinnalla.
Asiakkaat ovat nykyään hyvin valveutuneita ja kiinnostuneita muun muassa tuotteiden raaka-aineista ja alkuperistä, Martola toteaa.

Lue lisää: Myllyn ravintolamaailma ja Raflaamo