Tornin jokiraputartar avokadopyreellä kruunaa juhlat tai viikonloppupöydän! Katso resepti
Tartar valmistetaan yleensä naudanlihasta, mutta
Tornissa herkku tehdään jokiravuista. Jokiraputartar löytyy ravintolan uudelta listalta.
Jokiraputartar avokadopyreellä
4:lle
150 g jokirapuja
½ limen mehu ja kuori
30 g korianteria silputtuna
suolaa
pippuria
Yrttiöljy
50 g tuoretta persiljaa
3 dl öljyä
suolaa
Avokadopyree
1 kypsä avokado
½ sitruunan mehu
suolaa
unikkonäkkileipää
yrttejä koristeluun
Sekoita jokiravut, limen mehu ja raastettu kuori sekä korianteri. Mausta suolalla ja pippurilla.
Valmista yrttiöljy ajamalla tehosekoittimessa kaikki raaka-aineet sileäksi. Siivilöi tarvittaessa.
Valmista avokadopyree sekoittamalla blenderillä kaikki ainekset sekaisin. Mausta suolalla maun mukaan.
Kokoa annos laittamalla lautaselle jokiraputartaria ja pursota viereen avokadopyreetä sekä yrttiöljyä. Koristele annos tuoreilla yrteillä ja tarjoa unikkonäkkileivän kera.