Resepti: Virgin Oil Co. kanapasta on herkkusuiden suosikki!


03.03.2017

Kanapasta maustetaan Virginissä pekonilla, pippurilla ja parmesaanilla. Maukas pasta valmistuu nopeasti kotikeittiössä.
Kanapastaan sopii hyvin Pappardelle-pasta, mutta voit kokeilla valmistaa pastan myös itse. Kanapasta on helppo arkiruoka, jonka saat valmistettua alle puolessa tunnissa.

Virgin Oil Co. kana-pekonipasta
(resepti neljälle)
 
300 g pastaa (esim. pappardelle)
2 kpl/300 g broilerin ohutleikkeitä (naturel)
150 g savupekonia tai pancettaa
2,5 dl Kotimaista pippurikermaa
50 g Viola mustavalkosipuli tuorejuustoa
suolaa
rucolaa
parmesaania
 
Keitä pasta ohjeen mukaan. Huuhtele kypsä pasta kylmän veden alla ja laita takaisin kattilaan. Ruskista pekoni tai pancetta kattilassa. Lisää kerma ja tuorejuusto. Lisää joukkoon pasta ja sekoita. Älä keitä, vaan lämmitä.
 
Mausta kanat kevyesti suolalla ja mustapippurilla. Maustamiseen voit käyttää myös yrttejä kuten tuoretta timjamia hakattuna. Paista kanat kypsäksi. Leikkaa fileet neljään osaan.
 
Nosta pastaa lautaselle ja aseta kanapalat pastan päälle. Koristele kanapasta rucolalla ja parmesaanilla.