​​Riistalle on kysyntää: HOK-Elannon ravintoloissa käynnistyvät ensimmäistä kertaa syksyiset Riistaviikot​


Upeissa ruskan väreissä hehkuva syksy nostaa riistan päärooliin HOK-Elannon ravintoloiden maistuvissa uutuusmenuissa. Syksyyn sopivista ja maistuvan tuhdeista riista-annoksista pääsee nauttimaan ravintola Kappelissa, Casa Largossa, La Famiglioissa Helsingissä ja Flamingossa, Vltavassa, Jyvänen Martinlaaksossa, Jyvänen Myllypurossa sekä Salvessa 19.9.-12.11.2023.

18.09.2023

HOK-Elannon ravintoloissa käynnistyvät uutuutena syksyisten makujen Riistaviikot. Riista päätettiin ottaa syksyksi ravintoloiden ruokatarjonnan keskiöön, sillä suomalaiset söisivät riistaa mielellään, mutta sitä ei ole kovinkaan kätevästi saatavilla kotikokkien keittiöihin.  

– Kuuntelemme asiakkaitamme herkällä korvalla ja pyrimme kehittämään ruokatarjontaamme ja teemaviikkojamme heidän toiveidensa, sekä satokauden ja sesonkien mukaan. Nyt onkin sopiva hetki tuoda herkullinen ja laadukas riista tarjolle syksyisten Riistaviikkojen muodossa. Peurasta, hirvestä, sorsasta ja muusta riistalihasta syntyy makuelämyksiä, joita kotona ei välttämättä tule kokkailtua, kertoo HOK-Elannon ruokakehityksestä osaltaan vastaava Head of Development & Design Anne-Maria Mikkonen. 

Riistaviikot sisältävät ruokasesongeille tuttuun tapaan ravintoloille räätälöidyn kausimenun. Syksyn uudessa sesongissa nousevat riistan rinnalle suomalaisille tutut satokauden raaka-aineet, eli sienet ja marjat suoraan metsistämme. 

– Riistaruoka sienineen ja marjoineen kuuluu syksyyn ja olemme innoissamme nyt alkavista uudenlaisista, ensimmäistä kertaa alkavista Riistaviikosta, Mikkonen iloitsee. 

Riistaviikot ovat käynnissä 19.9.-12.11.2023 seuraavissa HOK-Elannon ravintoloissa: 

Kappeli, Casa Largo, La Famiglia Helsinki ja Flamingo, Vltava, Jyvänen Martinlaakso, Jyvänen Myllypuro sekä Salve. 

Tarkemmat menut sekä ravintoloiden tiedot löytyvät Raflaamosta:  

Riistaviikot 19.9.–12.11. Katso ravintolat ja menut! | Raflaamo.fi