S-market Espoonlahti suljetaan maaliskuussa käynnistyvän remontin ajaksi – luvassa uudistuksia myymälämiljööseen ja energiaratkaisuihin


Espoonlahden aluetta palvelevan S-marketin remontissa kylmälaitteet uusitaan energiatehokkaiksi ja myymälätilaa optimoidaan vastaamaan nykyistä kysyntää. Viimeinen aukiolopäivä ennen remonttia on lauantai 11. maaliskuuta. Uudistettu S-market Espoonlahti avaa ovensa asiakkaille jälleen huhtikuun loppupuolella ja jatkaa palvelua tutulla 24 h -aukioloajalla. S-marketin yhteydessä toimivat HOK-Elannon Hautaus- ja lakipalvelut uudistavat niin ikään tilojaan huhtikuussa.

27.02.2023

Maaliskuun 12. päivä käynnistyvässä myymäläremontissa suoritetaan tilankäytöllisiä uudistuksia, joilla vastataan muuttuneeseen kysyntätilanteeseen Espoonlahden alueella. S-market Espoonlahden ruokatori, verkkokaupan noutopiste sekä muut palvelut säilyvät uudistuksessa ennallaan. Myymälä pyritään myymään mahdollisimman tyhjäksi ennen sen sulkeutumista.

Näkyvän miljööpäivityksen yhteydessä myymälän energiatehokkuutta parannetaan merkittävästi uusimalla myymälän kylmälaitos ja -kalusteet. Uusi kylmälaitos käyttää kylmäaineenaan ympäristöä vähemmän kuormittavaa hiilidioksidia.

S-market Espoonlahden tuttu henkilökunta palaa palvelemaan asiakkaita vuorokauden ympäri jälleen huhtikuun lopussa. Sillä välin lähimmät HOK-Elannon ruokakaupat ovat Prisma Lippulaiva (Espoonlahdenkatu 8), S-market Nöykkiö (Nöykkiönniitty 2) ja S-market Saunalahti (Magneettikatu 2) sekä Alepa Kivenlahti (Merivirta 5).

S-market Espoonlahden yhteydessä toimivia palveluita uudistetaan

HOK-Elannon Hautaus- ja lakipalvelut remontoivat S-marketin yhteydessä olevia tilojaan uuden konseptin mukaiseksi ja toimipisteen palvelut ovat kiinni huhtikuun alusta kuun puoleen väliin saakka. Tänä aikana toimipisteet Leppävaaran kauppakeskus Sellossa ja Tapiolan Keskustornissa (Tapiontori 1) palvelevat normaalisti.

Myös ABC-latausverkosto jatkaa vahvaa kasvuaan HOK-Elannon toimialueella. S-market Espoonlahden yhteyteen on tämän vuoden aikana tulossa neljä uusiutuvaa energiaa tarjoavaa suurteholatauspistettä ja kaksi peruslatauspistettä.

S-market Espoonlahti

  • Osoite: Höyrylaivantie 18, 02320 Espoo
  • Viimeinen aukiolopäivä ennen remonttia on lauantai 11.3.
  • Uudistettu myymälä avataan huhtikuun lopussa 2023.
  • sinuntoive.fi