S-market Juvankartanon myymäläuudistus valmistui – myymälä avautuu 7.9.


Uudistettu S-market Juvankartano Espoossa avaa ovensa torstaina 7.9. klo 10. Remontin aikana myymälää laajennettiin noin 500 neliömetriä ja valikoimaa kasvatettiin yli 2000 tuotteella aiemmasta.

04.09.2023

Uudistetun S-market Juvankartanon (Juvankartanontie 33) avajaisia vietetään Espoossa torstaina 7.9. klo 10, kun myymälä avaa ovensa oltuaan kiinni reilu kaksi kuukautta remontin takia.

Remontissa myymälää laajennettiin jopa 500 neliömetrin verran ja valikoimaa kasvatettiin vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden tarpeita. Uutena palveluna myymälästä löytyy myös salaattibaari.

– Saimme myymälään noin 500 neliömetriä lisätilaa, jonka voimme hyödyntää asiakkaiden toiveille. Muun muassa salaattibaari oli paljon toivottu lisä, jonka ilolla nyt otimme valikoimaan. Saimme remontin myötä kasvatettua tuotevalikoimaa yli 2000 tuotteella aiemmasta. Otamme tietysti myös jatkossa tuotetoiveita vastaan ja toteutamme niitä aina kuin mahdollista, sanoo marketpäällikkö Sanna Aspegren.

Laajamittaisessa remontissa myös myymälän energiatehokkuutta parannettiin merkittävästi uusimalla myymälän kylmälaitos ja -kalusteet. Uusi kylmälaitos käyttää kylmäaineenaan ympäristöä vähemmän kuormittavaa hiilidioksidia. Myymälän pihalle on asiakkaiden toiveesta lisätty myös kotitalousmuovin keräys. Pihalla on ollut jo aiemmin Rinki-ekopiste, mutta pisteeltä on puuttunut kotitalousmuovin keräys. Nyt kauppareissulla voi kätevästi kierrättää kotitalouksien pakkausjätteen eli muovi-, metalli-, lasi- ja kartonkipakkaukset.

S-market Juvankartano palvelee 7.9. alkaen ma-la 6.30–23, su 9–23. Myymälän vanha tuttu henkilökunta toivottaa asiakkaat tervetulleeksi uudistettuun myymälään.

S-market Juvankartano

  • Osoite: Juvankartanontie 33, 02920 Espoo
  • Avataan torstaina 7.9.2023 klo 10.00.
  • Aukioloajat ma-la 6.30–23, su 9–23
  • sinuntoive.fi