S-market Kontulan uudistuksessa myös valikoima päivittyy osuvammaksi


S-market Kontulan kaksi ja puoli viikkoa kestävä uudistustyö alkaa maanantaina 2.8. Myymälä on avoinna uudistuksen ajan.

02.08.2021

Maanantain 2.8. alkava uudistustyö toteutetaan myymälän palvellessa samaan aikaan liki normaalisti. Sektoreittain toteutettava uudistus on marketpäällikkö Miikka Salon mukaan odotettu. 

– Myymälän miljöömuutoksen lisäksi hevi- ja panimojuomaosastot uudistetaan kokonaan, ja myymälään tuodaan uudet itsepalvelukassat nopeuttamaan asiointia. Odotamme innolla alkavaa uudistusta, Salo kertoo. 

Heviosaston uudistuksessa satokausituotteiden esillepano kohenee, ja ajankohtaiset tuotteet nousevat paraatipaikoille. Myös panimojuomaosaston päivittäminen mahdollistaa uusien esillepanojen toteuttamisen.   

Tavoitteena alueen osuvin valikoima 

Myymälöiden valikoimien räätälöinti on osa S-market-ketjun laajaa uudistushanketta. Uudistuvissa myymälöissä valikoima räätälöidään asiakkaiden toiveiden pohjalta vastaamaan paremmin alueelliseen kysyntään, ja tarkoituksena on muokata jokaisen S-marketin valikoimasta alueen osuvin.  

– Vegaaniset vaihtoehdot ja virvoitusjuomauutuudet ovat korostuneet asiakkaiden toiveissa, ja niiden osalta tuotteistusta on jo päivitetty. Valikoimatyössä asiakkaiden toiveet ovat tärkeässä roolissa, ja toteutamme mieluusti asiakkaiden toiveita, Salo summaa. 

Tuotetoiveiden tekeminen onnistuu sinuntoive.fi-sivustolla. Toteutuneet toiveet korostetaan myymälän hyllyissä erillisillä Sinuntoive-hintakaulureilla. 

– S-market Kontulassa hyvä yhteistyö asiakkaiden kanssa jatkuu, ja tavoitteenamme on olla alueen ykköskauppa jatkossakin, Salo toteaa. 

Laaja uudistushanke valmistuu 2022

HOK-Elannolla on käynnissä mittava hanke, jonka aikana se uudistaa kaikki S-marketit Uudellamaalla ja Keski-Uudellamaalla. Uudistushanke alkoi viime vuonna ja valmista on määrä tulla alkuvuodesta 2022. Remontin myötä kaikki S-marketit saavat uuden, raikkaan ja avaramman ilmeen ja tuotetarjontaa kehitetään vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden toiveita.    

S-market-ketjun laajan remonttikierroksen lisäksi HOK-Elanto investoi vuoden 2021 aikana myös täysin uusiin yksiköihin. Vuoden 2021 aikana HOK-Elanto avaa uudet S-marketit Nöykkiöön, Hakaniemeen sekä Torpparinmäkeen. Uusi S-market Pukinmäki avattiin huhtikuussa. 

S-market Kontula 

ma-la 7-22, su 9-22 

Ostostie 4, 00940 Helsinki

www.sinuntoive.fi