S-market Korson aseman myymäläuudistus alkaa


S-market-ketjun laajan uudistuskierroksen seuraava kohde on S-market Korson asema Vantaalla. Viimeinen aukiolopäivä on vappuaatto 30.4., ja uudistettu myymälä palvelee asiakkaita jälleen kesäkuun alusta lähtien.

21.04.2022

S-market Korson asema suljetaan 2.5. alkavan, reilun kuukauden mittaisen myymäläremontin ajaksi. Myymälä on auki vappuaattoon 30.4. asti ja avaa ovensa asiakkaille seuraavan kerran kesäkuun alussa. Remontin ajan asiakkaita palvelee normaaliin tapaan junaradan toisella puolella sijaitseva S-market Korso (Maakotkantie 19). Lisäksi ruoan verkkokaupan kotiinkuljetukset ovat apuna arjen ruokaostoksissa osoitteessa s-kaupat.fi.

S-market Korson aseman remontti on osa HOK-Elannon pääkaupunkiseudun ja Keski-Uudenmaan S-markettien laajaa uudistamishanketta, jossa on remontoitu jo yli 50 myymälää. Laajamittaisessa remontissa S-market Korson asema päivitetään miljööltään täysin ja esimerkiksi myymälän energiatehokkuutta parannetaan merkittävästi. Uudistuneen myymälän valikoimassa otetaan huomioon alueen asukkaiden esittämiä toiveita.

Myymälän työntekijät siirtyvät remontin ajaksi HOK-Elannon muihin yksiköihin ja palaavat palvelemaan asiakkaita uudistetussa S-market Korson asema -myymälässä jälleen kesäkuussa.

S-market Korson asema

  • Osoite: Metsolantie 2, 01450 Vantaa
  • Viimeinen aukiolopäivä on lauantai 30.4.2022.
  • Uudistettu myymälä avataan kesäkuun alussa.
  • sinuntoive.fi