S-market Martinlaakson remontti alkaa 26.4.2021


S-market Martinlaaksossa aloitetaan maanantaina 26.4. remontti. Remontin myötä myymälä saa uuden, avaran ja raikkaan yleisilmeen, juomaosasto uusitaan kokonaan ja heviosasto laajenee.

26.04.2021

Remontti kestää 2,5 viikkoa, ja se tehdään myymälän ollessa auki. Tämä tuo omat haasteensa, mutta remonttiryhmällä on vastaavista remonteista jo paljon kokemusta, marketpäällikkö Jari Mård kertoo. 

Heviosasto laajeneeasiakkaiden toiveet otetaan huomioon

Miljööuudistuksen lisäksi Martinlaaksossa laajennetaan myymälän heviosastoa, uudistetaan koko juomaosasto ja päivitetään valikoima asiakkaiden toiveiden perusteella. Valikoimatyössä asiakkaiden toiveet otetaan huomioon uuden sinuntoive.fi -palvelun avulla.  

– Omia tuotetoiveita on helppo tehdä sinuntoive.fi-palvelun kautta. Myymälän valikoimatyötä tehdessä perusrunko on olemassa, ja sitä täydennetään asiakkaidemme toiveilla, Mård toteaa.  

2,5 viikon mittaisen remontin aikana myymälä pidetään auki. Myymälä on jaettu eri sektoreihin, ja tuotteiden sijainnit voivat vaihtua remontin aikana. Remontti valmistuu 12.5. mennessä. 

HOK-Elanto uudistaa koko S-market-ketjun – toivoo asiakkaita mukaan uudistusten suunnitteluun    

HOK-Elannolla on käynnissä mittava hanke, jonka aikana se uudistaa kaikki S-marketit Uudellamaalla ja Keski-Uudellamaalla. Uudistushanke alkoi viime vuonna ja valmista on määrä tulla alkuvuodesta 2022. Remontin myötä kaikki S-marketit saavat uuden, raikkaan ja avaramman ilmeen ja tuotetarjontaa kehitetään vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden toiveita.