S-market Martinlaakson uudistus valmistui


S-market Martinlaakson 2,5 viikkoa kestänyt uudistustyö on saatu valmiiksi. Uudistuksen myötä myymälä sai uuden, raikkaan yleisilmeen, valikoimaa hiottiin osuvammaksi ja osastoja laajennettiin.

12.05.2021

S-market Martinlaakson myymäläuudistuksessa yksikön yleisilme päivitettiin S-marketin uuden konseptin mukaiseksi ja valikoimaa räätälöitiin asiakkaiden toiveiden pohjalta vastaamaan alueen kysyntään.

– Isoimmat muutostyöt tehtiin hevi- ja juomaosastoilla. Hedelmä- ja vihannesosastolla osastoa laajennettiin, ja uusien lisäneliöiden myötä pystymme tarjoamaan entistä herkullisemman kokonaisuuden. Esimerkiksi satokausituotteet tulevat nousemaan entistä paremmin esille. Myös juomaosaston osalta muutos on huomattava, ja uudet kalusteet tekevät osastosta upean, summaa S-market Martinlaakson marketpäällikkö Jari Mård.

S-marketin uudistuksessa myös valikoimasuunnittelun kokonaisuutta on kehitetty, ja jatkossa asiakkaiden toiveet nousevat keskiöön. Valikoimatyön peruspohjan lisäksi asiakkaat voivat vaikuttaa oman myymälän tuotevalikoimaan, ja kertoa omia toiveita alkuvuodesta lanseeratun sinuntoive.fi-palvelun avulla. Mård kertoo, että myymäläkohtaiset valikoimat voivat erota huomattavasti, ja on tärkeää, että toiveiden antamisen kynnystä madalletaan.

Sinuntoive.fi on palveluna loistava. Sisarketjumme Alepa lanseerasi aikoinaan oman Korttelitoiveen, ja nyt myös S-marketin asiakkaat voivat osallistua valikoimatyöhön helposti. Toiveita on otettu aiemminkin vastaan, mutta palvelu parantaa meidän ja asiakkaiden välistä vuorovaikutusta entisestään, Mård toteaa.

Myymäläuudistus eteni aikataulussaan, laaja uudistushanke puolivälissä

– Uudistus vietiin maaliin aikataulussaan, ja tahdonkin kiittää henkilökuntaa, remonttiryhmää ja asiakkaita hyvästä yhteispelistä. Ilo päästä taas palvelemaan asiakkaitamme normaalissa myymäläympäristössä, Mård kiittelee.

Uudistuksen myötä myymälän kassapalvelut täydentyivät pikakassoilla, Ruokatorille tuotiin uusia nopean syömisen tuotteita ja asiakkaiden toivoma appelsiinimehukone.

HOK-Elannolla on käynnissä mittava hanke, jonka aikana se uudistaa kaikki S-marketit Uudellamaalla ja Keski-Uudellamaalla. Uudistushanke alkoi viime vuonna ja valmista on määrä tulla alkuvuodesta 2022. Remontin myötä kaikki S-marketit saavat uuden, raikkaan ja avaramman ilmeen ja tuotetarjontaa kehitetään vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden toiveita.

S-market-ketjun laajan remonttikierroksen lisäksi HOK-Elanto investoi vuoden 2021 aikana myös täysin uusiin yksiköihin. Vuoden 2021 aikana HOK-Elanto avaa uudet S-marketit Nöykkiöön, Hakaniemeen sekä Torpparinmäkeen. Uusi S-market Pukinmäki avattiin huhtikuussa.

Emme järjestä avajaisiin liittyvää erillistä avajaistempausta, jotta pystymme varmistamaan turvallisen asioinnin myymälässä.

 

S-market Martinlaakso

Kivivuorentie 4, 01620 Vantaa

ma-la 7-22, su 9-22