S-market Olarin uudistus valmistui – avaa ovet kuukauden remontin jälkeen


Lattiasta kattoon uudistettu S-market Olari viettää avajaisiaan torstaina 25.3., ja hyppää remontin jälkeen kertaheitolla uuteen aikaan. Remontissa asiakkaiden esittämät toiveet otettiin huomioon valikoimatyössä ja myymäläsuunnittelussa.

25.03.2021

S-market Olarin myymäläremonttia suunnitellessa asiakkaiden esittämissä toiveissa korostui asioinnin helppous, valikoimaparannukset sekä itsepalvelukassat. Remontin myötä valikoimaa päivitettiin, palvelutarjontaa parannettiin ja palvelukassojen tueksi myymälään tuotiin myös itsepalvelukassat. Yhteistyö asiakkaiden kanssa jatkuu myös tulevaisuudessa. 

– Asiakaspalautteiden ja –toiveiden pohjalta päivitimme myymälän valikoimaa vastaamaan paremmin asiakkaiden kysyntään. Yksittäisten tuotetoiveiden lisäksi myymäläremontin myötä myös ostokokemusta mietittiin uusiksi, ja myymälän pohjaan tehtiin parannuksia, summaa marketpäällikkö Ville Kääriäinen. 

Sesongit ja ruokatrendit haltuun 

S-market Olarin uuden ja raikkaan myymälämiljöön lisäksi myös palvelutarjontaa parannettiin. Uusina elementteinä myymälään tuotiin appelsiinimehukone, Beijing8-dumplingit ja paikan päällä valmistetut napolilaiset pizzat.  

– Sesongit ja ruokatrendit saadaan jatkossa paremmin haltuun. Esimerkiksi myymälässä valmistetut napolilaiset pizzat on helppo napata mukaan Ruokatorilta muiden ostosten yhteydessä, ja paistaa kotona valmiiksi. Avuksi kannattaa varata pizzakivi ja todella kuuma uuni, Kääriäinen vinkkaa. 

Laajentuneella hevi-osastolla asiakkaille tarjotaan näkyvä mahdollisuus hyödyntää ajankohtaisia satokauden tuotteita. Satokausituotteet näkyvät korostettuna esillepanoissa, ja asiakkaita kannustetaan suosimaan ajankohtaisia satokauden tuotteita. Maalis-huhtikuun aikana sitrushedelmät nousevat vielä paraatipaikalle.  

– Hevi-osaston laajennus tuo myös kaivattua lisätilaa. Satokausituotteiden lisäksi myös luomutuotteet nostavat suosiotaan, tämä näkyi myös meille esitetyissä tuotetoiveissa, Kääriäinen kertoo.  

HOK-Elanto uudistaa koko S-market-ketjun – toivoo asiakkaita mukaan uudistusten suunnitteluun    

HOK-Elannolla on käynnissä mittava hanke, jonka aikana se uudistaa kaikki 60 S-markettiaan Uudellamaalla ja Keski-Uudellamaalla. Uudistushanke alkoi viime vuonna ja valmista on määrä tulla alkuvuodesta 2022. Remontin myötä kaikki S-marketit saavat uuden, raikkaan ja avaramman ilmeen ja tuotetarjontaa kehitetään vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden toiveita. Seuraavaksi remontista valmistuvat huhtikuun aikana Niittykummun sekä Martinlaakson S-marketit.   

HOK-Elanto toivoo muutostarpeista asiakkaiden näkemyksiä ja ideoita uudistusten suunnitteluun.    

Emme järjestä avajaisiin liittyvää erillistä avajaistempausta, jotta pystymme varmistamaan turvallisen asioinnin myymälässä.  

S-market Olari 

Kuunkatu 3, 02210 Espoo  

ma-la 6.30–22, su 9–22  

www.sinuntoive.fi