S-market Vallila avautui remontin jälkeen


11.04.2019

Kallion ja Vallilan monipuolinen ravintolakulttuuri sai rinnalleen vahvan tekijän kotikokkirintamalle, kun Aleksis Kiven kadulla sijaitseva S-market avautui mittavan remontin jälkeen torstaina 11.4.

Uusi ilme näkyy heti sisään tullessa. Hedelmä- ja vihannesosastoa laajennettiin reilusti ja uusien neliöiden myötä valikoima on aiempaa laajempi ja monipuolisempi.

Paikan päällä toimiva Fazer-jauholeipomo tuo myymälään herkullisen tuoreen leivän tuoksun.

Palvelutoria on laajennettu. Se tarjoaa nyt monipuolisen liha- ja kalavalikoiman, muun muassa paikan päällä jauhettua rotukarjan jauhelihaa, grilli- ja valmisruokia unohtamatta.

– Luomu- ja vegevalikoimaa on kasvatettu ja valikoimassa on myös muun muassa Arvo Kokkosen käsintehdyt sushit annosrasioihin pakattuina sekä suositut Bejing8 dumplingit. Monipuolista tarjontaa on nyt sekä ruoka- ja juomahifistelijöille, eritasoisille kotikokeille että nopeaa ratkaisua nälkäänsä etsiville, marketpäällikkö Tuomas Nousiainen lupaa.

Janoiset asiakkaat voivat puristaa pulloon raikasta mehua tuoreista appelsiineista. Laajassa olutvalikoimassa on sekä uutuuksia pienpanimoilta että kokonaan uusia pienpanimoita tuotteineen.


S-market Vallila
Aleksis Kiven katu 11

avoinna
ma-pe  6.30-24
la   7-24
su  9-24