S-market Vuosaaren uudistus alkaa


S-market-ketjun uudistuskierroksen seuraavana myymälänä uudistetaan S-market Vuosaari. Maanantaina 14.6. alkava 2,5 viikon mittainen uudistus toteutetaan myymälän palvellessa normaalisti.

14.06.2021

Uudistuksen myötä S-market Vuosaari saa uuden raikkaan yleisilmeen, palvelutarjontaa kehitetään ja valikoima räätälöidään vastaamaan paremmin paikalliseen kysyntään. Uudistus on osa HOK-Elannon S-market-ketjun laajaa uudistuskierrosta, jonka on määrä valmistua alkuvuodesta 2022. 

– Isoin muutos tapahtuu myymälämiljöössä ja valikoimassa. Raikas ja avara heviosasto, appelsiinimehukone, uudet pikakassat sekä paikalliseen kysyntään räätälöity valikoima ovat uudistuksen isoimpia yksittäisiä kokonaisuuksia, toteaa S-market Vuosaaren marketpäällikkö Arto Hälikkä. 

Myymälän valikoimasta räätälöidään alueen osuvin 

Näkyvän miljöömuutoksen ohella myös myymälän valikoima räätälöidään vastaamaan paremmin S-market Vuosaaren asiakkaiden tarpeisiin. Hälikän mukaan alueen asukkaat voivat vaikuttaa myymälän valikoimiin helposti alkuvuodesta lanseeratun sinuntoive.fi-palvelun avulla.  

– Laajan perusvalikoiman ohella uudistetun myymälän valikoimassa myös asiakkaiden tuotetoiveita voidaan toteuttaa entistä paremmin. Tuotetoiveiden tekeminen erillisen nettisivun kautta on helppoa, ja myymälässä toteutuneet tuotetoiveet korostetaan erillisillä hintakaulureilla, kannustan kaikkia kokeilemaan, Hälikkä kertoo. 

Myymäläuudistus valmistuu torstaina 1.7.2021 

S-market Vuosaaren uudistus toteutetaan myymälän palvellessa normaalien aukioloaikojen puitteissa. Hälikän mukaan remontissa myymälä uudistetaan sektoreittain, ja ajoittain tämä vaikuttaa tuotteiden sijaintiin.  

Laaja uudistushanke valmistuu 2022  

HOK-Elannolla on käynnissä mittava hanke, jonka aikana se uudistaa kaikki S-marketit Uudellamaalla ja Keski-Uudellamaalla. Uudistushanke alkoi viime vuonna ja valmista on määrä tulla alkuvuodesta 2022. Remontin myötä kaikki S-marketit saavat uuden, raikkaan ja avaramman ilmeen ja tuotetarjontaa kehitetään vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden toiveita.  

S-market-ketjun laajan remonttikierroksen lisäksi HOK-Elanto investoi vuoden 2021 aikana myös täysin uusiin yksiköihin. Vuoden 2021 aikana HOK-Elanto avaa uudet S-marketit Nöykkiöön, Hakaniemeen sekä Torpparinmäkeen. Uusi S-market Pukinmäki avattiin huhtikuussa. 

 

S-market Vuosaari 

Mustalahdentie 2, 00960 Helsinki 

ma-la 7-22, su 9-22 

sinuntoive.fi