S-ryhmä CMI:n pääyhteistyötason kumppaniksi


29.08.2011

SOK ja Crisis Management Initiative (CMI) ovat solmineet yhteistyösopimuksen. SOK on CMI:n pääyhteistyötason kumppani kuluvana vuonna sekä vuonna 2012. CMI on presidentti Martti Ahtisaaren vuonna 2000 perustama yhdistys, jonka toiminta-ajatuksena on tuottaa tietoa ja käytännön ratkaisuja rauhanprosesseihin ja konfliktien ratkaisuun.

– Yhteistyökumppanuus on yksi osoitus SOK:n sitoutumisesta yhteiskuntavastuulliseen toimintaan. Rauhantyön edistäminen sopii hyvin osuustoiminnalliselle yritykselle, jonka toiminnan lähtökohtana on vastuullisuus. Lisäksi yritykselle yhteistyö CMI:n kaltaisen kansalaisjärjestön kanssa on aina mahdollisuus oppia, kertoo SOK:n Maine ja vastuullisuus -yksikön johtaja Suso Kolesnik.

Vuosi 2012 on YK:n julistama kansainvälisen osuustoiminnan vuosi. – Yhteistyökumppanuus CMI:n kanssa ja kansainvälisen rauhantyön edistäminen sopivat hyvin myös osuustoimintavuoteen. Kansainvälisen osuustoiminnan periaatteisiin kuuluvat arvot kuten oikeudenmukaisuus, demokratia, tasa-arvo ja yhteiskunnallinen vastuu, jatkaa Kolesnik.

CMI on vuoden 2011 alusta käynnistänyt varainhankintakampanjan, jonka tarkoituksena on laajentaa järjestön rahoituspohjaa osana CMI:n kasvustrategiaa. CMI haluaa olla kehittämässä uusia ja vastuullisia yhteistyömalleja yritysten kanssa.

Lisätietoja:

Johtaja Suso Kolesnik, SOK Maine ja vastuullisuus
p. 050 388 3188

Viestintä- ja varainhankintapäällikkö Elina Lehtinen, CMI
p.040 834 0465