Seuraava HOK-Elannon Emotion tulee Itäkeskukseen


25.08.2008

Emotion on kauneuden ja hyvän olon erikoismyymälä, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman kosmetiikan huippumerkkejä, luontaistuotteita sekä naisten aluspukeutumisen tuotteita. HOK-Elannon Emotion-ketjun kuudes myymälä pääkaupunkiseudulla avataan maaliskuussa valmistuvaan Itäkeskuksen Prisma-keskukseen.

– Uuden Prisma-keskuksen avaus näin keskeiselle paikalle takaa varmasti riittävän asiakaspohjan, ja omalta osaltaan Emotion täydentää keskuksen palvelukokonaisuutta, toteaa HOK-Elannon Sokos- ja Emotion-ketjuista vastaava ketjunjohtaja Liisi Jauho.

– Meillä on Itä-Helsingissä yli 100 000 asiakasomistajaa, joille Itäkeskus on luontevin asiointipaikka.

Emotion-ketjussa on hyödynnetty Sokos-tavaratalojen vahvaa kosmetiikkaosaamista. Näin saadaan asiakasomistajien ulottuville kattavat valikoimat, kilpailukykyiset hinnat ja asiantunteva palvelu.

Emotionissa saa henkilökohtaista palvelua. Ketju palvelee ja neuvoo kaikenikäisiä asiakkaita innostuneen ammattilaisen otteella ja kaikilla Emotionin työntekijöillä on kosmetiikka-alan koulutus. Henkilökohtainen meikki- ja ihonhoitoneuvonta kuuluvat konseptiin. Myös miehet ovat tervetulleita Emotioniin.

Lisätietoja:

Ketjunjohtaja Liisi Jauho, puh. 010 76 65200, liisi.jauho@sok.fi

Ketjupäällikkö Aira Gästrin, puh 010 76 60672, aira.gastrin@sok.fi

Ajankohtaista aineistoa medialle on kotisivuillamme osoitteessa

http://mediapalvelu.s-kanava.fi/hok-elanto/