Sokos Hotel Torni Tampereen kattoterassilta hypättiin luvaton base-hyppy


18.10.2015

Yksityishenkilö hyppäsi Sokos Hotels Torni Tampereen kattoterassilta luvattoman base-laskuvarjohypyn lauantai-iltana. Hotelli pitää tapahtunutta erittäin valitettavana, ja pahoittelee lähiympäristölle siitä aiheutunutta uhkaa.

Torni Tampereen kattoterassilta hypättiin vastaavanlainen base-hyppy myös viime syksynä, jonka jälkeen hyppyjen toteuttamista pyrittiin estämään erilaisin toimenpitein.

 – Teimme viime syksynä hyppyjä hankaloittavia turvallisuustoimenpiteitä asiantuntijoiden neuvojen mukaisesti. Valitettavasti lauantai-illan tapahtumat osoittavat, että muiden avustuksella yksi henkilö onnistui ohittamaan esteet. Tampereen Torni-hotellin turvallisuuteen on kiinnitetty jo rakennusvaiheessa erittäin paljon huomiota, eikä kukaan asiakas voi vahingossa pudota terassilta, kertoo hotellinjohtaja Mikko Kankaanpää.

Turvatoimenpiteiden tasoa ja riittävyyttä arvioidaan välittömästi yhdessä viranomaisten ja turvallisuusasiantuntijoiden kanssa, jonka jälkeen päätetään jatkotoimenpiteistä. Tavoitteena on, että uusia hyppyjä ei pääse enää tapahtumaan.

Asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus on hotelliliiketoiminnalle elinehto. Turvallisuus on myös S-ryhmälle tinkimätön ja perustava arvo, minkä johdosta turvallisuusasioita harjoitellaan säännöllisesti ja havaittuihin poikkeamiin reagoidaan välittömästi.

– On onni, ettei asiakkaillemme ja kadulla kävelleille ihmisille, eikä tietääksemme myöskään hyppääjälle itselleen aiheutunut tilanteessa mitään vahinkoa. Tulemme olemaan viranomaisiin yhteydessä asiasta omasta puolestamme, kertoo Kankaanpää.

Lisätietoja:                                                                                                               

Mikko Kankaanpää, hotellinjohtaja, Solo Sokos Hotel Torni Tampere
puh. 050 63816
mikko.kankaanpaa@sok.fi