Tankkaa kännykällä HOK-Elannon ABC-asemilla


19.02.2016

HOK-Elannon ABC-asemat tarjoavat ensimmäisenä Suomessa ABC-mobiilitankkauksen.

Auton tankkaaminen helpottuu, kun ABC:n polttoainepumpulla ei tarvitse enää kaivella maksukorttia. Tankkauksen voi maksaa S-mobiililla oman auton lämmössä, vain kolmella sormen kosketuksella.

ABC-mobiilitankkausta pääsee aluksi käyttämään viidellä HOK-Elannon ABC-asemalla: ABC Deli Konalassa, ABC Deli Mechelininkadulla, ABC Automaatti Kannelmäessä, ABC Automaatti Otaniemessä sekä ABC Deli Pohjois-Tapiolassa. Kaikille Suomen ABC-asemille ABC-mobiilitankkaus laajenee vähitellen.

Sovellus tunnistaa auton sijainnin huoltoasemalla, jolloin tankkaajan tarvitsee vain valita sovelluksesta mittari ja tankata. Maksaminen hoituu automaattisesti. Uusi maksutapa auttaa samalla taloudenpidossa, sillä S-mobiililla voi helposti seurata auton polttoaineenkulutusta.

– ABC-mobiilitankkaus on ensimmäinen vaihe matkallamme, jossa digitalisaatiota hyödyntämällä teemme asiakkaidemme asioinnista entistä miellyttävämpää. Jo nyt voimme ylpeinä sanoa, että tankkaaminen ABC:llä on S-mobiilin ansiosta maailman helpointa, toteaa ABC:n kehitysjohtaja Antti Erikivi.

Tankkauspäivitys on ladattavissa iPhone-puhelimiin App Storesta. Android- ja Windows-puhelimiin ABC-mobiilitankkaus tulee vielä ennen kesää. Päivityksessä S-mobiili saa uuden ABC- välilehden, jolta tankkaustoiminto löytyy. Maksutapana mobiilimaksaminen on turvallinen. Palvelu on helppo sulkea, jos kadotat puhelimen.

Mobiilitankkaamaan pääset, kunhan S-mobiiliisi on rekisteröity S-Etukortti Visa. S-Etukortti Visa on kaikille S-ryhmän asiakasomistajille ilmainen. Saat sen S-Pankista.

S-mobiili löytyy jo valmiiksi yli 600 000 suomalaisesta kännykästä ja tabletista. Jos sovellus on vielä lataamatta, kannattaa se ottaa viimeistään nyt käyttöön. S-mobiili on maailman ensimmäinen mobiilisovellus, joka tuo yhteen pankki- ja kauppa-asioinnin sekä tankkaamisen. S-mobiililla seuraat myös helposti Bonuksen kertymistä ja saat kännykkääsi S-ryhmän parhaimmat edut, toimipaikat ja ostostesi takuukuitit.