Tarkista aukioloajat ja lue tästä vinkit mahtavaan vierailuun meillä!


11.06.2019

Kuuluuko kylpylä majoituksen hintaan? Miten pysäköinti toimii? Tutustu yleisimpiin kysymyksiin ja niiden vastauksiin tästä.

Hotelli, kylpylä, viihde- ja kauppakeskus. Satoja liikkeitä, ravintoloita ja kahviloita. Flamingossa tekemistä ja nähtävää riittää. Esittelemme alla yleisimmät kysymykset ja niiden vastaukset, jotka auttavat sinua suunnittelemaan lomasi Break Sokos Hotel Flamingossa.
 
Kuuluuko kylpylä majoituksen hintaan?
Break Sokos Hotel Flamingossa majoituksen hintaan sisältyy majoitus, aamiainen, pysäköinti, langaton internet sekä lentokenttäbussin käyttö. Flamingo SPA:n kylpylärannekkeet eivät sisälly majoituksen hintaan ja ne ovat ostettavissa erikseen esimerkiksi tästä.
 
Mitä pysäköinti maksaa?
Hotellin asukkaille pysäköinti on maksuton majoituksen ajaksi! Jätä autosi Flamingo – pysäköintihalliin ja ilmoita autosi rekisterinumero sisäänkirjautumisen yhteydessä hotellin vastaanottoon.
 
Voiko auton jättää Flamingoon reissun ajaksi?
Kauppakeskus Jumbosta löytyy GoParking, joka tarjoaa monipuolisia parkkipalveluja, alkaen 31e/viikko! Lisää infoa ja varaukset tästä.
 
Pääseekö hotellista suoraan kylpylään?
Kyllä! Hotellin hisseillä pääsee kätevästi kylpylään K1 kerroksen kautta. Kauppakeskus Jumboon pääset myös sisäkautta Flamingo –viihdekeskuksen 2 kerroksesta. 
 
Pääseekö Flamingosta Helsinkiin julkisilla?
Kyllä vain, Flamingosta pääsee julkisilla liikkumaan Vantaan sisällä, Helsinkiin sekä Espooseen. Aikataulut ja reitit voit tarkistaa tästä.
 
Mitä maksaa neljän hengen huone?
Majoituksen hinta riippuu monesta eri tekijästä ja tämän takia huoneilla ei ole kiinteää hintaa. Parhaat tarjoukset löydät osoitteesta www.sokoshotels.fi
 
En saanut bonusta majoituksesta. Miksi?
Tähän voi olla muutama syy. Olet oikeutettu kerryttämään S-Bonusta, kun varaat majoituksesi Sokos Hotels nettisivujen kautta, myyntipalvelusta tai suoraan hotellin vastaanotosta. Matkatoimistojen kautta tehdyistä varauksista ei kerry bonusta. Mikäli olet tehnyt varauksen omien kanaviemme kautta, eikä bonusta näy parin viikon sisällä majoituksesta, olethan yhteydessä suoraan meihin esimerkiksi sähköpostitse.
 
Mitkä ovat majoitusvaihtoehdot isolle perheelle?
Meillä on useampia majoitusvaihtoehtoja isoille perheille. Esimerkiksi neljän hengen perheelle perhehuone voi olla hyvä ratkaisu. Huoneessa on kaksi seinältä aukeava lisävuodetta ja kaksi twin-vuodetta. Mikäli haluaa vähän enemmän tilaa, meillä on tarjolla myös väliovellisia huoneita, sekä lasten lisähuoneita.  
 
Miten voin valita tietyn huoneteeman?
Meillä on neljä huoneteema: Energy, Flow, Joy ja Harmony. Mikäli sinulla on toiveena joku tietty huoneteema, ilmoitathan asiasta meille esimerkiksi sisäänkirjautumisen yhteydessä.
 
Haluan yllättää kansainmatkustajani. Miten sen teen?
Flamingossa juhlitaan jatkuvasti syntymäpäiviä, häitä tai muita tärkeitä yhteisiä hetkiä. Autamme niiden järjestelyssä mielellämme. Voit jo varaustasi tehdessä tilata lisäpalveluna pullon kuohuvaa, makeita ja suolaisia herkkuja tai vaikka aamiaisen huoneeseen. Jos päätät järjestää yllätyksen, kun varaus on jo tehty, niin olethan rohkeasti meihin yhteydessä, keksitään yhdessä jotakin kivaa. 
 
Voiko kylpylärannekkeet ostaa vastaanotosta?
Kylpylärannekkeet voi ostaa myös hotellimme vastaanotosta käteisellä tai pankkikortilla. Jos haluat hyödyntää liikuntaseteleitä tai Flamingo Spa:n tarjouksia, liput tulee ostaa suoraan kylpylän vastaanotosta. 
 
Voiko huoneeseen kirjautua sisään ennen klo 15?
Sisäänkirjautuminen alkaa hotellissamme 15:00 ja varsinkin sesonkiaikoina sitä ei pysty aikaistamaan. Voit kuitenkin saapua Flamingoon ja nauttia viihdekeskuksen palveluista sekä ilmaisesta pysäköinnistä jo aamupäivästä alkaen. Matkatavarat voit jättää matkalaukkuhuoneeseemme ja pysäköintiluvan saat ilmoitettuasi auton rekisterinumeron vastaanottoon. 
 
Saavun myöhään. Onko vastaanotto auki yöllä?
Hotellimme vastaanotto on auki 24/7 vuoden jokaisena päivänä.
 
Onko teillä lentokenttäkuljetusta?
Kyllä! Flamingossa majoittuville vieraille on tarjolla ilmainen lentokenttäkuljetus. Shuttle bus – aikataulut ja pysähdyspaikat löytyvät tästä
 
Voiko hotelliin tulla lemmikin kanssa?
Break Sokos Hotel Flamingo on lemmikkiystävällinen hotelli. Muistathan ilmoittaa lemmikistäsi heti kun olet tehnyt varauksen, sillä lemmikkihuoneita on rajallinen määrä. Lemmikkilisä on 15e/vrk ja se maksetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä. 
 
Miten voin tehdä pöytävarauksen hotellin ravintolaan? 
Flamingon Amarillon aukioloajat sekä pöytävaraukset saat tehtyä helposti tästä.