Tarkista omat rekisteritietosi Omalla S-kanavalla


27.11.2013

S-ryhmän asiakkaan on nyt helppo tarkistaa, mitä tietoa hänestä on tallennettu S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. S-ryhmä on julkaissut verkkosivuillaan palvelun, jonka avulla asiakas voi aina halutessaan tarkistaa, mitä tietoja hänestä löytyy rekisteristä.

Rekisterissä ylläpidetään tietoja osuuskauppojen asiakasomistajista, asiakasomistajatalouksiin kuuluvista henkilöistä sekä muista asiakkaista, jotka ovat tilanneet jotain palveluja, kuten sähköpostiuutiskirjeitä S-ryhmältä.

Omia tietoja pääsee tarkastelemaan Omalla S-kanavalla Omat tiedot -osiossa. Osiosta löytyvässä rekisteriotteessa on listattu mm. asiakkaan yhteystiedot sekä tiedot jäsenyydestä, S-Etukortista, tunnuksista, palvelutilauksista ja -estoista. Entiseen tapaan Omalta S-kanavalta löytyvät myös tiedot bonusostoista ja rahana maksetuista eduista. Palvelun käyttö edellyttää tunnistautumista pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Rekisteriotteen voi tilata jatkossakin perinteiseen tapaan asioimalla henkilökohtaisesti S-ryhmän asiakaspalvelupisteessä tai lähettämällä vapaamuotoisen allekirjoitetun kirjallisen pyynnön omaan osuuskauppaan. Rekisteriotepyynnössä tulee mainita rekisteri, josta tietoja pyydetään sekä pyytäjän yhteystiedot ja henkilötunnus.