Tee hyvä sijoitus: Liity HOK-Elannon omistajaksi


01.11.2015

HOK-Elannon jäseneksi voi taas liittyä 1.11.2015 alkaen. HOK-Elanto teki edustajistonsa päätöksellä 13.10. sääntömuutoksen, joka nosti osuuskaupan osuusmaksun 35:stä 100 euroon. Sääntömuutos on nyt vahvistettu kaupparekisterissä ja muutosprosessin ajaksi keskeytetty uusien jäsenten liittyminen voi taas jatkua.

HOK-Elannon asiakasomistajaksi voi liittyä S-ryhmän asiakaspalvelupisteissä ja verkkopalvelussa.

Uusien jäsenten osuusmaksu on 100 euroa, josta liityttäessä maksetaan vähintään 20 euroa ja loput viiden vuoden sisällä liittymisestä. Osuusmaksu on jäsenen sijoitus, jolla hän osallistuu osuuskaupan toimintaan. Se säilyy hänen pääomanaan ja palautetaan esimerkiksi jäsenen erotessa. Osuusmaksulle maksetaan korkoa, jonka suuruus päätetään vuosittain tilinpäätöksen tuloksen perusteella edustajiston kevätkokouksessa. Viimeisen viiden vuoden aikana osuuspääoman korko on ollut 10 prosenttia.

Osuuspääoman koron lisäksi asiakasomistaja hyötyy jäsenyydestään mm. ostokertymään perustuvan Bonuksen muodossa. Lisäksi hän saa maksutapaedun, S-Pankin myöntämän ilmaisen Visa-kortin sekä lukuisia muita osuuskaupan, S-ryhmän ja partnereiden tarjoamia etuja.  Yhteenlaskettu hyöty on vuosittain keskimäärin noin 190 euroa taloutta kohden. Osuusmaksu puolestaan on kertasijoitus, joka säilyy jäsenen pääomana.

HOK-Elannon asiakasomistajapalvelu auttaa puhelimitse numerossa 010 76 60210 ma–pe klo 8–20 (0,088 €/min) ja sähköpostitse: hok-elanto.aop@sok.fi