Tervetuloa luomaan unohtumattomia kokoustarinoita Radisson Blu Hotelleihin


31.08.2017

Yksilöllistä suunnittelua tarpeittesi mukaan, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen

Radisson Blu tarjoaa sinulle tyylikkäitä ratkaisuja unohtumattomien ja onnistuneiden kokousten, häiden ja tapahtumien järjestämiseen. Meidän kokeneet Yes I Can! –ammattilaiset laittavat koko luovuuden peliin 100% asiakastyytyväisyystakuulla.

 

Stadin luovimmat kokoukset tutkitusti

Stadin luovimmat kokoukset koostuvat aistiystävällisestä ympäristöstä, joka luodaan sisustuksen, valon, äänimaisemoinnin ja aktivoivien lisäelementtien avulla. Tilaisuuden tavoitteita tukevia tunnetiloja on neljä: aktivoiva, virkistävä, tasapainottava ja rauhoittava. Yhteiskeittiön jääkaapin antimet ovat käytössäsi –kurkkaa uudistuneisiin tiloihimme ja varaa tästä

Luovimmat kokoukset on toteutettu tutkitun tiedon pohjalta, yhteistyössä konseptisuunnittelija Margit Sjöroosin kanssa. Palaverin tauoilla nautit yhteisökeittiön antimista, mukavia yllätyksiä on tarjolla pitkin päivää – kurkkaa kaappiin!

 

Ensimmäisenä Suomessa – Personal Host –palvelu

Radisson Blu Royal Hotel ylpeänä esittää: Suomen ensimmäinen Personal Host, Jussi Haataja. Meetings & Events Managerina toimivan Haatajan mukaan uusi palvelu on loistava lisä Royalin maineikkaaseen tapahtumatarjontaan: ”Asiakas voi olla varma, että meillä homma toimii ja Personal Host pitää asiakkaasta huolen.” 

Kun ammattilainen järjestää kaikki käytännön asiat puolestasi, sinä voit keskittyä vain olennaiseen. Oletko valmis huippusuorituksiin? 

 

Boardroom ja Kitzens – iso pala Suomalaista historiaa

Radisson Blu Plaza Hotelin historiallinen rakennus juhlistaa tänä vuonna 100-vuotiasta tarinaansa. Peruskivi muurattiin Suomen itsenäisyyspäivän aattona vuonna 1917.

Tänä päivänä hotellin ravintola Kitzens on todellinen suomalaisen ruoan pääkonttori, jossa perinteet kohtaavat nykyajan. Juhlavuoden kunniaksi  suosittelemme Kitzensin Kalevala Menu 75 €/hlö (väh. 10 hlöä).

Nostalgisessa Boardroomissa aistit siellä aikanaan tehdyt, Suomen kaupankäyntiä koskevat, merkittävät päätökset. Henkilökohtainen palvelu ja kulttuurihistoriallisesti arvokas miljöö tekevät tilaisuudestasi vaikuttavan kokemuksen, joka huokuu menneen ajan arvokkuutta. Tilat ovat 20 henkilölle. Kokoukseen kuuluu tyylikäs aamiainen tai lounas. Tervetuloa!