Tikkurilaan kahdeksas ABC Deli


09.05.2008

HOK-Elannon kahdeksas ABC Deli avattiin 29.4.2008 Tikkurilassa. Pihlajistossa. Liikennemyymälä sijaitsee aivan Tikkurilan keskustassa ja palvelee näin monipuolisesti keskustassa asioivia ja siellä asioivia. ABC Deli tarjoaa helpon ja mukavan tavan ostaa polttonesteitä, päivittäistavaroita ja valmista ruokaa.

Tikkurilan ABC Delissä on tarjolla monipuolinen päivittäistavaravalikoima, herkullista kotiruokaa, pikkulämpimiä, kahvia, muita juomia, suolaista ja makeaa kahvileipää. Asiakas voi ostaa valmiit ruoka-annokset mukaan kotona lämmitettäviksi tai nauttia ne paikan päällä. Helppous, nopeus ja monipuolisuus ovat tarjonnan avainsanat. Yhtenäinen tila auttaa hahmottamaan koko tuotetarjonnan heti ovesta sisään astuttaessa. Ruokaa on tarjolla moneen makuun ja tarpeeseen.

– Tikkurilassa palvelee myös ABC Car Wash autonpesu. Se on jo viides yksikkö, jossa tarjoamme autonpesupalveluja alueellamme, kertoo HOK-Elannon ABC-ketjunjohtaja Markku Kuusinen.

– ABC-ketju kasvaa edelleen nopeassa tahdissa eri puolilla pääkaupunkiseutua. Kesäkuun alussa on jo vuorossa seuraavat ABC Delit Helsingissä, jossa olemme jälleen vilkkaasti liikennöityjen väylien varrella.

HOK-Elannolla on tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla kaikkiaan 24 yksikköä, joista entisiä Esso-asemia on kaksitoista. Kahdeksan niistä on tähän mennessä avattu ABC Deleinä, ja neljä ABC- Automaattiasemina.

ABC Deli Tikkurila

Avoinna joka päivä kello 6-24

Liikennemyymäläpäällikkö Petri Letti, puh. 01076 66851, petri.letti@sok.fi

Osoite: Tikkurilantie 55

01300 Helsinki

Lp 260 Polttoneste, lp 261 Deli, lp 262 Pesu

Lisätietoja:

HOK-Elannon ABC-ketju

Mikko Riistama, kenttäpäällikkö, puh. 010 76 60520, mikko.riistama@sok.fi

Markku Kuusinen, ABC-ketjunjohtaja , puh. 010 76 60673, markku.kuusinen@sok.fi