Timo Myllynen on nimitetty HOK-Elannon uudeksi kiinteistöjohtajaksi


HOK-Elannon uudeksi kiinteistöjohtajaksi on nimitetty Timo Myllynen nykyisen kiinteistöjohtajan Jyrki Karjalaisen siirtyessä HOK-Elannon sisällä ensin muihin tehtäviin ja kesäkuun 2025 lopussa eläkkeelle. Myllynen aloittaa tehtävässä 1.1.2025 alkaen.

26.08.2024

Timo Myllynen valittiin tehtävään useamman sekä ulkoisen että sisäisen hakijan joukosta. Hän on aiemmin toiminut HOK-Elannossa Head of Asset Management -roolissa vastaten HOK-Elannon kiinteistöomaisuuden hallinnasta. Koulutukseltaan Myllynen on diplomi-insinööri.

– Haluan kiittää Jyrki Karjalaista yhteisistä ja erittäin antoisista työvuosista. Liikepaikkaverkoston ylläpitäminen ja kehittäminen on pitkäjänteisestä työtä. Odotan innolla tulevaa ja aion määrätietoisesti yhdessä kiinteistötiimin kanssa auttaa HOK-Elantoa menestymään jatkossakin ja varmistamaan verkoston toimivuuden ja ajantasaisuuden myös tulevaisuudessa, Timo Myllynen sanoo.

Myllysellä on pitkä kokemus HOK-Elannon toiminnoista aina vuodesta 2013 lähtien. Hän raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Veli-Matti Liimataiselle.

– Timo oli sekä kokemuksensa että koulutuksensa perusteella ehdottomasti vahvin ehdokkaamme kiinteistöjohtajan tehtävään ja olen iloinen hänen valinnastaan. Uskon, että hän luotsaa kiinteistötiimiämme menestyksekkäästi. Toivotan Timolle koko HOK-Elannon puolesta onnea ja menestystä uusissa tehtävissään. Haluan samassa yhteydessä kiittää Jyrkiä monista menestyksekkäistä vuosista kiinteistötiimin vetäjänä, HOK-Elannon toimitusjohtaja Veli-Matti Liimatainen sanoo.

HOK-Elannon nykyinen kiinteistöjohtaja Jyrki Karjalainen jatkaa HOK-Elannossa erityisprojektien parissa.

– Yli 12 hienon vuoden jälkeen on tullut aika luovuttaa HOK-Elannon kiinteistöyksikön vetovastuu nuorempiin käsiin. Olen varma, että HOK-Elannon upeilla kiinteistöalan ammattilaisilla tulee Timon johdolla myös tulevaisuudessa olemaan oma tärkeä roolinsa osuuskaupan menestyksen rakentamisessa. Itse jatkan HOK-Elannossa vielä erityistehtävissä 30.6.2025 saakka, minkä jälkeen ryhdyn tutkimaan maailmaa eläkeläisen uteliaalla asenteella.