Töölö saa uuden olohuoneen – tällainen on Oopperan risteykseen avautuva korttelibaari Malt & Wine


Töölön uusi olohuone Malt & Wine avaa ovensa 22.8. Liikenteen solmukohdassa sijaitseva rosoinen korttelibaari houkuttelee asiakkaakseen niin töölöläisiä kuin alueen tapahtumakävijöitäkin. Laadukkaisiin viskeihin ja viineihin panostava Malt & Wine korvaa vuodesta 1974 paikalla toimineen legendaarisen Pub 99:n.

22.08.2024

Oopperan ystävistä urheilufaneihin

Oopperan risteyksessä sijaitseva legendaarinen tila saa uutta virtaa, kun HOK-Elanto avaa paikalle uuden korttelibaarin. Elokuun 22. päivä avattava Malt & Wine houkuttelee asiakkaikseen töölöläisiä ja alueen kulttuuritarjonnasta nauttivia, aina oopperan ystävistä ja Olympiastadionin keikkavieraista urheilufaneihin.

Viiniä, viskejä ja laatuaikaa yhdessä

Malt & Wine keskittyy laadukkaisiin viineihin ja viskeihin laajaa olutvalikoimaa ja cocktaileja unohtamatta.

Klassiset viskit ja viinit ovat valikoiman ydin, mutta persoonalliset uutuudet, sesongit ja kantistoiveet tuovat siihen lisäväriä. Viskimaistelulaudat tarjoavat hauskan tavan tutustua uusiin makuelämyksiin asiantuntevan henkilökunnan opastuksella.

Töölöläinen paikallisidentiteetti näkyy drinkkien nimissä. Listalta löytyy mm. Töölö Sangria, viskiä ja calvadosta sisältävä Once upon a time in Töölö -cocktail sekä Pub 99:n muistoa kunnioittava 99 special. Myös alkoholittomiin juomiin on panostettu ja mocktaileja on tarjolla moneen makuun.

Naposteltavaksi löytyy juustolajitelmien lisäksi muutakin pikkusuolaista ja jos kova nälkä iskee, on tarjolla kunnon burgerit Roslundin pihveillä.

– Tärkeintä Malt & Winessä on rento meininki ja laaja tuotevalikoima. Kaikille löytyy jotain ja meillä viihtyvät niin Oopperaan menijät kuin ohikulkijatkin. Asiakkaat voivat myös esittää kantistoiveita tuotteista, joita haluaisivat valikoimaan, fiilistelee ravintolapäällikkö Petra Heimonen.


Kehitystä yhdessä paikallisten asiakkaiden kanssa

Mannerheimintie 58 on ollut osa töölöläisten ravintolaelämää jo vuodesta 1974, jolloin Pub 99 aloitti toimintansa. Silloiseen HOK:n pääkonttorin rakennukseen avattu ravintola ehti piristää töölöläisten arkea kuudella vuosikymmenellä.

Töölöläisten ja kanta-asiakkaiden toiveet otettiin huomioon jo ravintolan konseptin suunnitteluvaiheessa. Töölöläisille teetettiin kysely, jossa sai vapaasti esittää toiveita uudesta ravintolasta ja sen tarjonnasta. Töölöläiset toivoivat muun muassa pieniä purtavia, laadukkaita viskejä ja viinejä ja alkoholittomia drinkkejä.

–  Töölö on aina ollut tärkeä alue HOK-Elannolle. Kun pitkään jatkuneet alueen katuremontitkin alkavat pian valmistua, on hienoa avata uudistettu, viihtyisä korttelibaari niin töölöläisille kuin alueen tapahtuvissa käyville, HOK-Elannon ravintolatoimialan johtaja Satu Rytkönen toteaa.

Malt & Winen sijainti liikenteen solmukohdassa on tuttu myös monelle Helsinkiin kauempaa saapuvalle. Tervetulleita ovat kaikki.

Koska elämä on liian lyhyt kotona kyhjöttämiseen.

Korttelibaari Malt & Wine avaa ovensa 22.8. osoitteessa Mannerheimintie 58
Pub 99 sulki ovensa 3.8.
Malt & Wine | Raflaamo.fi