Tuusulan Kodin Terra harjakorkeuteen


02.03.2009

Syksyllä 2009 avattava Kodin Terra Tuusula on noussut harjakorkeuteen. Pääkaupunkiseudun ensimmäinen Kodin Terra tulee valmistuessaan olemaan ketjun viides myymälä. Ketju tulee kasvamaan lähivuosina vielä kolmella yksiköllä pääkaupunkiseudulla ja kaikkiaan on suunnitteilla toistakymmentä Kodin Terraa vuoteen 2015 mennessä eri puolille Suomea.

Myymälä on kooltaan 13 300 neliötä ja kokonaiskerrosala noin 15 200 neliötä. Investoinnin kokonaisarvo on noin 20 miljoonaa euroa. Kodin Terra tulee työllistämään vakituisesti noin 55 henkilöä.

– Tuusulan Kodin Terran avautumisen myötä asiakasomistajien mahdollisuudet kerryttää Bonusta laajenevat merkittävästi puutarhan, rakentamisen ja sisustamisen tuotealueilla. Me haluamme tarjota tavalliselle kuluttajalle tämänkin alan palveluja samaa ketjutoiminnan kokonaisedullisuutta noudattaen, kuin market-kaupan muissa yksiköissä, toteaa HOK-Elannon toimitusjohtaja Matti Niemi.

– Aluksi Tuusulan Kodin Terra palvelee luonnollisesti vihreän kortin haltijoita koko toimialueellamme, mutta suunnitelmissamme on kasvattaa ketjua tulevina vuosina myös uusilla myymälöillä Helsingin Konalaan, Espoon Nihtisiltaan ja Vantaan Porttipuistoon.

Puutarhan, sisustamisen ja rakentamisen tuotealueilla on myymälässä 35 000 tuotetta. Lisäksi tilausmyynnin kautta on saatavissa saman verran tuotteita.

Valikoimat myymälässä ovat todella runsaat. Esimerkiksi tapetteja on suoraan hyllystä ostettavissa lähes 600 mallia ja valaisinmallistossa 1 200 valaisinta. Asiointi myymälässä on tehty asiakkaalle mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi. Esimerkiksi perusrakennustarvikkeet voi käydä ostamassa noutovarastosta katon alta niin, että tavarat saa suoraan peräkärryyn. Myös rahastus hoituu noutovarastossa.

Puutarhamyymälä on kokonaan katettu, joten asiointi on miellyttävää ympäri vuoden huonommallakin säällä. Puutarhamyymälän palveluissa tulemme kunnioittamaan nykyisen Backas-puutarhamme vahvaa osaamista ja viemään sen toiminnot tällä tavalla nykypäivään.

Aukioloajat ovat asiakasystävälliset; myymälä on arkisin auki klo 7-21 ja lauantaisin klo 7-18 sekä sunnuntaisin aukiololainsäädännön mahdollistaessa sen.

Kodin Terrasta saa myös monenlaista palvelua. Myymälässä käytössäsi on sahaus- ja maalinsävytyspalvelu, pakettiauton – ja peräkärryn vuokraus, lasten leikkipaikka ja kahvio. Kodin Terran kautta saat myös sisustus-, keittiö-, puutarhasuunnittelua, sekä erilaisia remontti- asennus ja kuljetuspalveluja luotettavilta yhteistyökumppaneilta.

Lisätietoja:

Terrajohtaja Marko Heinonen, Kodin Terra Tuusula, puh. 010 76 710, marko.heinonen@sok.fi

HOK-Elannon PT- ja KT-kaupan toimialajohtaja Veli-Matti Liimatainen, puh. 010 76 60 700 tai veli-matti.liimatainen@sok.fi