Uudistettu Alepa Maunula avaa ovensa juhannukseksi


Huhtikuussa myymäläremontin vuoksi ovensa sulkenut Alepa Maunula avataan jälleen torstaina 23. kesäkuuta kello 10.00. Remontissa uusittiin myymälän lattia, lisättiin uusi asiointia nopeuttava pikakassa ja laajennettiin paistopisteosastoa.

22.06.2022

Metsäpurontiellä Helsingissä sijaitseva Alepa Maunula suljettiin huhtikuun lopussa taloyhtiön LVI-remontin vuoksi. Samassa yhteydessä myymälätilat päivitettiin Alepan nykyilmeeseen. Asiakas huomaa uudistukset kassa-alueella, jonne tulee pikakassa palvelukassan rinnalle nopeuttamaan kassa-asiointia. Myymälän bakery-osasto laajenee, mikä mahdollistaa isomman valikoiman paistopistetuotteita. Muuten tuotteet löytyvät vanhoilta tutuilta paikoiltaan. Lisäksi asiakkaiden käytössä on uusi kahvipiste, jossa on tarjolla kuumien juomien lisäksi puuroa ja nuudeleita.  

Isoin kiinteä muutos remontissa näkyy asiakkaiden jalkojen alla, sillä myymälän lattia uusittiin remontissa. Kylmäkalusteet Maunulassa on vaihdettu jo aiemmin ovellisiin, mikä paransi myymälän energiatehokkuutta. 

HOK-Elannon myymälöihin toteuttamat kylmälaitosuudistukset, päästöttömän sähkön käyttö ja energiatehokkaat toimenpiteet tukevat S-ryhmän asettamaa tavoitetta olla vuonna 2025 hiilinegatiivinen. 

”Palveluiden tulee olla jalankulku- ja pyöräilyetäisyydellä tai ainakin hyvien liikenneyhteyksien varrella. Näin vähennämme myös asioinnin aiheuttamaa ympäristökuormitusta”, HOK-Elannon vastuullisuuspäällikkö Satu Kattilamäki sanoo.  

Tärkeä lähipalvelu palaa Maunulaan 

Alepa on Maunulassa päivittäistavarakauppa, jonka saamiseksi alueen asukkaat ovat aikanaan olleet aktiivisia. 

”Tärkeät lähipalvelut palaavat nyt Maunulaan remonttitauon jälkeen, ja asukkaat ovat varmasti tätä jo odottaneet”, ryhmäpäällikkö Marko Lumppio sanoo. 

”Meille on tärkeää kuunnella asiakkaita ja tuoda palvelut ihmisten lähelle. Maunulan Alepa on todellinen lähipalvelu, joka sijaitsee siellä, missä sitä tarvitaan”, Lumppio sanoo. 

”Haluamme vastata alueen asukkaiden tarpeisiin mahdollisimman hyvin ja myymälän valikoimaan pääsee jatkossakin vaikuttamaan jättämällä korttelitoiveen. Korttelitoiveet muodostavat jo nyt merkittävän osan Maunulan Alepan myynnistä.” 

Alepa Maunula 

  • Osoite: Metsäpurontie 23, 00630 Helsinki 
  • Uudistettu myymälä avataan torstaina 23. kesäkuuta klo 10.00 
  • Aukioloajat: ma–la 6.30–23.00, su 9.00–23.00 
  • Uudistetusta Alepasta löytyy pikakassa, laaja paistopistesekä uusi kahvi- ja välipalapiste.
  • alepa.fi 
  • alepakorttelitoive.fi