Uusi aika alkaa: HOK-Elannon Prismat avoinna kello 23:een ja S-marketit kello 22:een


15.12.2015

Aukioloa säädelleen lainmuutoksen astuttua voimaan, HOK-Elannon alueen Prismat ovat auki joka päivä kello 23:een ja S-marketit kello 22:een. Kaksi S-marketia palvelee ympäri vuorokauden.

HOK-Elanto vapauttaa asiakkaidensa arkea. Se tarttuu lainmuutoksen avaamaan mahdollisuuteen ja pidentää 56 S-marketin ja 12 Prisman aukioloaikoja. Prismat ovat lain voimaantultua auki maanantaista lauantaihin kello 7–23 ja sunnuntaisin kello 10–23. S-marketit ovat auki arkisin ja lauantaisin kello 7-22 ja sunnuntaisin kello 9–22. S-market Sokos Helsinki ja S-market Pohjois-Tapiola ovat jatkossa auki ympäri vuorokauden.  Alepoiden jo entuudestaan laajat aukioloajat pysyvät ennallaan. Myös Sokos-tavaratalojen ja Emotion-myymälöiden aukioloajat pysyvät toistaiseksi ennallaan.

Lainmuutoksen astuttua voimaan, uudet aukioloajat otetaan käyttöön mahdollisimman pian.

– Haluamme olla ja pysyä edistyksen etulinjassa, jotta asiakkaidemme arki helpottuu, sanoo HOK-Elannon varatoimitusjohtaja Veli-Matti Liimatainen.
– Alepa-ketjun kautta meillä on kokemusta vapaammista aukioloajoista alle 400 m2 kokoluokassa. Kilpailun nyt vapautuessa olemme päättäneet lisätä aukioloaikaa merkittävästi isommissa yksiköissämme. Toteutamme muutokset johdonmukaisesti läpi ketjun niin, että asiakkaankin on helppo muistaa uudet ajat.

Asiakkaat päättävät
– Asiakkaamme saavat nyt entistä vapaammin valita, milloin on heille henkilökohtaisesti paras aika käydä kaupassa. Osuuskauppana meidän tehtävämme on luoda joustoja heidän arkeensa. Kun aikataulunsa voi suunnitella entistä kätevämmin, vapautuu aikaa perheelle ja harrastuksiin, perustelee Veli-Matti Liimatainen.

Isojen markettien aukioloaikoja ei ole koskaan pidennetty tällä tavalla.

– Asiakkaat pääsevät nyt kokeilemaan aivan uudenlaisia asiointiaikoja. Vain heidän kokemustensa myötä saamme tietää, miten tämä toimi. Jos pitkät aukioloajat eivät miellytäkään asiakkaitamme, aukioloja säädetään uudestaan.

Lisää työtä
Prismoissa ja S-marketeissa tehtävien henkilötyötuntien määrä lisääntyy. Oma väki saa halutessaan enemmän työtunteja, ja uusiakin työntekijöitä tullaan palkkaamaan.

– Tämä on hyvä tilaisuus henkilöstöllemme. Ilta- ja viikonlopputunnit merkitsevät monipuolisempien työaikojen lisäksi parempia ansaintamahdollisuuksia.

Löydät osuuskaupan myymälöiden uudet aukioloajat oheisesta taulukosta.

Lisätietoja:

HOK-Elannon kt- ja pt-kauppa
Varatoimitusjohtaja Veli-Matti Liimatainen, p. 010 76 60700, veli-matti.liimatainen(at)sok.f
Ketjujohtaja Lassi Juntunen, Prisma-ketju, p. 010 76 68079, lassi.juntunen(at)sok.fi
Ketjujohtaja Kimmo Nikula, Alepa ja S-market -ketjut, p. 010 76 60620, kimmo.nikula(at)sok.fi

Liitteet: