Uusi S-market Kivistö aukeaa Vantaalle 5.10.


Kivistön alueen palvelut Vantaalla täydentyvät ruokakaupalla, kun uusi S-market aukeaa kauppakeskus Kivikseen 5.10. S-market Kivistö on laajan valikoiman myymälä, jossa on muun muassa täysin uudenlainen Ruokatori. Kauppakeskuksen pysäköintihallista löytyy myös ABC-latausasema.

03.10.2023

HOK-Elanto avaa uuden S-marketin upouuteen kauppakeskus Kivikseen 5.10. klo 10.00. Avajaisissa on luvassa torstaina ilmapallojen ja ruusujen jakoa, perjantaina kakkukahvit sekä lauantaina kasvomaalauksia ja ilmapallotaikuri. Noin 2 200 neliömetrin kokoinen myymälä on laajan valikoiman myymälä, jossa asiakkaiden toiveet on huomioitu.

– Kivistöön on jo pitkään toivottu S-marketia ja on ilo päästä avaamaan upouusi myymälä. Haluamme huomioida valikoimassamme paikalliset erityistoiveet, ja tuotetoiveita onkin jo otettu valikoimaan noin 150. Valikoimaan on otettu muun muassa eläintenruokia, lastenruokia ja kahveja, joita asiakkaamme ovat toivoneet. Tuotetoiveita voi esittää meille jatkossakin, kertoo S-market Kivistön marketpäällikkö Suvi Niiranen.

S-market Kivistön noin 14 000 tuotteen laajasta valikoimasta löytyy muun muassa Fazerin leipomo sekä salaattibaari. Myymälässä on tarjolla myös Siipiyhtiön paikan päällä suomalaisesta kanasta tehtyjä siipiä sekä täysin uudenlainen Ruokatori, jossa on tuoreen kalan lisäksi tarjolla herkullisia valmiiksi pakattuja valmisruokia.

– Ruokatorien valmisruoan kysyntä on kasvanut, joten halusimme luoda uuden valmisruokiin keskittyvän Ruokatorin. Kyseessä on täysin uudenlainen Ruokatori, jota ei myymälöissämme ole aiemmin nähty. Kivistön asiakas voi valita laadukkaista myymälässä pakatuista valmisruoista omaan tarpeeseen sopivan vaihtoehdon. Joko valmiiksi kootun annoksen kuumana heti syötäväksi tai kylmänä myöhemmin lämmitettäväksi. Valmiiksi pakatut ateriat nopeuttavat myös Ruokatorilla asiointia, sanoo HOK-Elannon S-market-ketjun ryhmäpäällikkö Minna Aravirta.

Myymälän vastuullisuuteen on myös panostettu. S-marketin uusi hiilidioksidia kylmäaineena hyödyntävä kylmälaitos, uudet valaistusratkaisut sekä lauhdelämmön hyödyntäminen varmistavat Kivistöön uudenajan energiatehokkaan myymälän.

Myös Kivistön alueen sähköautojen latausverkosto kasvaa, kun kauppakeskus Kiviksen pysäköintihalliin avautuu ABC-latausasema, jossa on yhteensä 12 latauspistettä. Latausasemalle avautuu kuusi suurteholatauspistettä sekä kuusi peruslatauspistettä. Suurteholatauspisteiden kokonaisteho on 300 kilowattia ja yhden latauspisteen maksimilatausteho on jopa 150 kilowattia. Peruslatauspiteiden maksimilatausteho on 22 kilowattia. Latausasema on käytettävissä kauppakeskuksen pysäköintihallin aukioloaikojen mukaisesti.

S-market Kivistö 

  • Myymälä avataan torstaina 5.10. klo 10
  • Osoite: Vantaankoskentie 69, 01700 Vantaa
  • Aukioloajat: ma-la 7–22, su 9–22
  • Myymälä on kooltaan noin 2200 neliötä ja siellä työskentelee 32 hokelantolaista
  • S-market Kivistössä on kattavan tuotevalikoiman lisäksi muun muassa Ruokatori, Fazer-leipomo ja Siipiyhtiön kotimaisia kanansiipiä
  • Omia tuotetoiveita voi jättää osoitteessa sinuntoive.fi

ABC-lataus S-market Kivistö  

  • 6 kpl suurteholatauspisteitä (yksittäisen latauspisteen max. latausteho 150 kW). Suurteholatauspisteiden kokonaisteho 300 kW.
  • 6 kpl peruslatauspisteitä (yksittäisen latauspisteen max. latausteho 22 kW).
  • Lataus maksetaan ABC-mobiililla. Lataaminen kerryttää Bonusta.
  • Avoinna kauppakeskuksen pysäköintihallin aukioloaikojen mukaisesti: ma-la 7–22, su 9–22