Uusi S-market Pukinmäki avattiin


HOK-Elannon S-market-ketjun 61. myymälä avattiin torstaina 15.4.2021 Helsingin Pukinmäkeen. Uusi S-market Pukinmäki tuo uuden konseptin mukaisen S-marketin Kehä I varrelle, kasvattaa ruoan verkkokaupan kapasiteettia ja laajentaa ABC-ketjun sähköautojen latausverkostoa.

15.04.2021

– Hienoa päästä avaamaan täysin uusi yksikkö. Tulemme olemaan avoinna 24/7, myymälä laajentaa ruoan verkkokaupan kapasiteettia ja valikoimatyössä huomioimme asiakkaiden toiveet. Hyvä sijainti Kehä I ja Pukinmäen aseman kupeessa mahdollistaa vaivattoman asioinnin. Myös oma pysäköintihalli löytyy, summaa S-market Pukinmäen marketpäällikkö Henri Jalonen. 

Jalosen mukaan myymälän valikoimatyössä alueen asukkaat ovat olennaisessa roolissa. Kasvavat ruokatrendit huomioidaan ketjussa yleisesti, mutta asiakkaiden antamat tuotetoiveet auttavat valikoimatyön räätälöinnissä vastaamaan paikallisia tarpeitaMyymälässä asiakkaiden esittämät toiveet korostetaan erillisillä hintakaulureilla.  

– Vaikka koronatilanne on tuonut omat haasteensa avaukseen liittyen, olemme pysyneet aikataulussa. Emme tule järjestämään avaukseen liittyvää isoa tapahtumaa, jotta pystymme varmistamaan turvallisen asioinnin myymälässä, Jalonen toteaa.  

Omia tuotetoiveita voi esittää kaikkiin HOK-Elannon S-market-ketjun myymälöihin sinuntoive.fi -palvelussa.  

Ruoan verkkokaupan noutopisteverkosto laajenee

S-market Pukinmäen yhteyteen avataan myös ruoan verkkokaupan noutopiste. Uuden yksikön liittyminen ruoan verkkokaupan keräilymyymäläksi tulee myös parantamaan verkoston kapasiteettia kotiinkuljetuksissa. S-market-ketjussa kotiinkuljetuksen saa jatkossa jopa samalle illalle.  

S-market-ketjun noutopisteverkostoon kuuluu tällä hetkellä S-market Pukinmäen lisäksi S-market Columbus, Arabia, Klaukkala sekä Mäntsälä. Kotiinkuljetusalue kattaa koko HOK-Elannon toimialueen.  

Ruokatorin tarjonnassa huomioitu arki ja juhla

– Suosittelen tutustumaan Ruokatorimme tarjontaan. Valikoima on monipuolinen, ja vaihtoehtoja löytyy kaikkiin tarpeisiin. Pizzaperjantaita silmällä pitäen kannattaa tutustua Ruokatorilla valmistettuihin napolilaisiin pizzoihin, ja piknik-eväitä kerätessä napata matkaan valmiit tapas-lautaset, Jalonen vinkkaa.  

HOK-Elannon S-market-ketjussa Ruokatorien uudistaminen kuuluu myös vanhojen myymälöiden konseptiuudistukseen. Tarjonta monipuolistuu, sesongin kalatuotteita tuodaan paremmin esille ja palvelutarjonnassa asiakkaiden arkeen ja juhlaan tuodaan helpotusta. Asiakas voi esimerkiksi hankkia kalan maustamiseen tarvittavat mausteet Ruokatorin maustebaarista, ja kalat fileoidaan toiveiden mukaisesti.

Sähköautojen latauspisteverkosto laajenee

S-market Pukinmäen pysäköintitilojen yhteyteen avataan myös ABC-ketjun seuraava sähköautojen latauspiste. HOK-Elannon tavoitteena on rakentaa vuoden 2021 aikana yli 200 latauspistettä toimialueensa Prismojen ja S-marketien yhteyteen.  

– Jo nyt jokaisessa alueemme Prismassa on voinut ladata hybridi- tai sähköautoa, mutta jättihankkeen myötä laajennamme latausverkostoa merkittävästi ja tarjoamme jatkossa kattavasti myös pikalatausta. S-market Pukinmäen latauspiste pyritään avaamaan asiakkaiden käyttöön huhtikuun aikana, kertoo ABC-ketjujohtaja Hannu Houni. 

Yhteensä latauspisteitä tulee kahdeksan, joista neljä on pikalatauspistettä. Uudesta laitteistosta haetaan ensin käyttökokemuksia ja asiakkaille tarjotaan mahdollisuus ilmaiseen lataukseen. 

Laaja uudistushanke puolivälissä

HOK-Elannolla on käynnissä mittava hanke, jonka aikana se uudistaa kaikki S-marketit Uudellamaalla ja Keski-Uudellamaalla. Uudistushanke alkoi viime vuonna ja valmista on määrä tulla alkuvuodesta 2022. Remontin myötä kaikki S-marketit saavat uuden, raikkaan ja avaramman ilmeen ja tuotetarjontaa kehitetään vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden toiveita.  

S-market-ketjun laajan remonttikierroksen lisäksi HOK-Elanto investoi vuoden 2021 aikana myös täysin uusiin yksiköihin. Vuoden 2021 aikana Pukinmäen lisäksi HOK-Elanto avaa uudet S-marketit Nöykkiöön, Hakaniemeen sekä Torpparinmäkeen. 

Emme järjestä avajaisiin liittyvää erillistä avajaistempausta, jotta pystymme varmistamaan turvallisen asioinnin myymälässä. 

 

S-market Pukinmäki 

Eskolankaari 2, 00720 Helsinki 

ma-su 24/7 

www.sinuntoive.fi