Uusi tarinahotelli Solo Sokos Hotel Estoria avautuu Tallinnaan


04.02.2014

Viro saa nyt oman Solo-hotellinsa, kun Solo Sokos Hotel Estoria avautuu huhtikuussa Original Sokos Hotel Virun yhteyteen.

Sokos Hotels -ketjun historian suurin konseptiuudistus toteutettiin viime vuonna, kun ketju jakaantui kolmeen hotellityyppiin. Solo by Sokos Hotels  koostuu persoonallisista Sokos Hotels -klassikoista, Break-hotellit tarjoavat iloa ja energiaa ja Original by Sokos Hotels -hotellit ovat sydämellistä palvelua tarjoavia, oman paikkakuntansa perinteitä huomioivia hotelleja. Viro saa nyt oman Solo-hotellinsa, kun Solo Sokos Hotel Estoria avautuu huhtikuussa Original Sokos Hotel Virun yhteyteen.

Vuonna 2004 rakennettuun Viru-hotellin lisäosaan avautuu huhtikuussa 93-huoneinen Solo Sokos Hotel Estoria. Hotellin konsepti on Viron markkinoilla täysin uniikki: jokainen hotellihuone esittelee yhden kiehtovan tarinan Virosta kuvin ja kertomuksin. Tarinoilla halutaan antaa hotellivieraille inspiraatiota ja syitä tulla uudelle vierailulle Viroon.

”Halusimme tuoda Viron hotellimarkkinoille ainutlaatuisen hotellin, joka esittelee vierailijoille moni-ilmeistä Viroa ”, sanoo hotellia operoivan AS Sokotelin toimitusjohtaja Anu Soosaar. ”Erityisesti Viroon tulevat liikematkailijat haluavat ymmärtää paremmin paikallisia kumppaneitaan. Tutustutamme heidät Viron liike-, tiede- ja kulttuurielämään sekä Viron historiaan ja nähtävyyksiin hotellissa esillä olevien tarinoiden avulla. Kuva- ja tekstikertomukset elävöittävät ja rikastuttavat myös lomamatkailijoiden oleskelua ja tarjoavat toivottavasti uusia virikkeitä tulla takaisin Viroon.”  

Hanke on ainutlaatuinen myös siinä mielessä, että tarinat tuotettiin yhteistyössä yli 40 virolaisen järjestön ja kohteen, kuten Viron taidemuseon, Viron olympiakomitean, Laulujuhlasäätiön, Nukkemuseo NUKUn ja Tallinnan kaupungin matkailutoimiston kanssa. Talon kaikki tarinat kootaan myös e-kirjaan, jonka asiakas voi ostaa itselleen tai tuliaisiksi.  

Estorian kaikki huoneet ovat Superior-luokkaa, ja niissä on Solo-hotellityypin mukainen tasokas varustelu. Korkealaatuisista materiaaleista tehty sisustus on virolaisen sisustusarkkitehti Sigrid Valgman käsialaa. Estoriaan kuljetaan oman,

Original Sokos Hotel Virun aulassa sijaitsevan vastaanoton kautta.

Solo Sokos Hotel Estorian rakentaminen on osa Virun monivuotista kehitysprojektia. Pelkästään vuonna 2014 AS Sokotel investoi uudistuksiin 2,6 miljoonaa euroa. ”Estoriasta rakennetaan erikseen operoitava, yksilölliseen palvelukokemukseen panostava hotelli. Olemme iloisia, että ketju voi nyt tarjota erilaisia hotellityyppejä myös Tallinnassa, suomalaisten ympärivuotisesti suosimassa matkakohteessa”, SOK:n kansainvälisen hotelliliiketoiminnan liiketoimintajohtaja Tomi Peitsalo sanoo.

Tervetuloa tutustumaan huhtikuussa

Solo Sokos Hotel Estoria järjestää medialle tutustumismatkan uuteen tarinahotelliin huhtikuussa. Kutsut postitetaan maaliskuun aikana. Kiinnostuneet voivat olla yhteydessä myös ennakkoon viestintäpäällikkö Peep Ehasaluun, peep.ehasalu@sok.fi

Tutustu hotelliin täällä

Lisätiedot:

Peep Ehasalu, viestintäpäällikkö, Solo Sokos Hotel Estoria, puh. +372 56 809 343,

s-posti peep.ehasalu@sok.fi

Tomi Peitsalo, liiketoimintajohtaja, SOK:n kansainvälinen hotelliliiketoiminta,

puh. +358 50 609 31, s-posti tomi.peitsalo@sok.fi

 

Solo Sokos Hotel Estorian varaukset:

s-posti: estoria.reservation@sok.fi tai Tallinnan Sokos Hotellien myyntipalvelu:

+372 6 809 300

 

Sokos Hotels

Sokos Hotels on Suomen kattavin hotelliketju, johon kuuluu yli 50 hotellia Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Hotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa tai keskellä vapaa-ajan kohteita, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Majoituksen lisäksi Sokos Hotellit tarjoavat monipuolisia kokous- ja ravintolapalveluita.

AS Sokotel on SOK:n tytäryhtiö, joka operoi Virossa Solo Sokos Hotel Estoriaa ja Original Sokos Hotel Virua. Solo Sokos Hotel Estoria on keväällä 2014 aukeava 93-huoneinen yksilöllistä palvelua tarjoava tarinahotelli, joka sijaitsee Original Sokos Hotel Virun kanssa samassa rakennuksessa. Hotellin jokainen huone esittelee yhden kiinnostavan tarinan Virosta sanoin ja kuvin. Tarinat on tuotettu yhteistyössä virolaisten yhdistysten ja järjestöjen kanssa.

 

Sokos Hotels uudistuu. Ketju jalostaa monipuolista hotelliverkostoaan yhä useampiin tarpeisiin ja mieltymyksiin sopivaksi. Solo by Sokos Hotels lanseerattiin vuosien 2012-2013 aikana ja Break ja Original by Sokos Hotels 2013 aikana.

www.sokoshotels.fi  ja www.facebook.com/sokoshotels